AnimeOverdose Forum

Full Version: Jigoku Shoujo (Hell Girl)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: Jigoku-Shoujo.jpg]

Godina snimanja: 2005-2006
Broj epizoda: 26

Da li je iko povredio nekog koga volite? Želite li da pobegnete od ljudi koji vas matretiraju? Želite l ida umru? Glasina kaže da postoji internet stranica, pod nazivom “Vruća linija za Pakao” koja vam može pružiti usluge koje su vam potrebne. Na stranici je dovoljno samo da ukucate ime osobe koju želite da vidite mrtvu, i Devojka iz Pakla će se postarati da vaša želja bude ostvarena. Ali, postoji cena – iako će vaša želja za osvetom biti uslišena, vaša će duša takođe biti osuđena na pakao kada umrete. Ali ko je zaista Devojka iz Pakla, i da li ona brine o tome da li je vaša osveta opravdana? To ćete saznati ako budete imali snage da pogledate ovaj anime.

Recenziju možete pročitati na Jigoku Shoujo (Hell Girl)
Odgledao sam odavno prve cetiri epizode i nikako da nastavim. Batalio sam jer su epizode nesto zezale i nikad vise nisam nastavio. Sad kad ima tri sezone mi se bas ne gleda vise haha.
Prva sezona je vrlo loša, sve se vrti ukrug. I razlozi za osvetu su im bili glupi. Druga sezona je bolja, i dalje se vrti jedno isto, ali nije tako dosadno. :d
Gledao sam samo prvu sezonu i bila mi je dosadna. Ko sto kaze Sagara, razlozi za osvetu su cesto bili glupi i bio sam u fazonu "sta je sa ovom omladinom japana?". Pa uzmi pajser i izmlati lika usred noci i zavrsices u zatvoru, ali barem ti nece dusa goreti u paklu citavu vecnost! OP/ED su bili fini jedino.
Isti problem i u mom slucaju, da ne pricamo sto mi je islo na nerve sto je pocetak i kraj epizode u svakoj epizodi isti...cak im se i govori u camcu ne razlikuju nesto preterano :/
(2013-03-15, 12:26)Happy Wrote: [ -> ]Ali ko je zaista Devojka iz Pakla, i da li ona brine o tome da li je vaša osveta opravdana? To ćete saznati ako budete imali snage da pogledate ovaj anime.

..ovaj anime mi se činio zanimljiv i dok sam odgledala par ep. isto je bio ok... točnije 10 ep. sam pogledala i sad vidim da mi je na listi među "dropped"...iskreno neam pojma zašto XD hmmm zanimljivo...pogledat ću ga do kraja jer me sad baš zanima iz više razloga..