AnimeOverdose Forum

Full Version: Black brother blood
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
a ne, pogresno si shvatio Smile
ja nisam prestao da gledam DGM nego necu i ne zelim da gledam fansubove od drugih grupa osim od one od koje sam poceo da skidam i prevodim seriju, jer ne volim da radim prevode za miksovane fansubove, zat sto svi rade drugacije i mora mnogo vise da se obraca paznja ko je ko i sta je sta, ako hoces da ti prevod lici na nesto Smile
a grupa od koje sam ja poceo da skidam je nesto zakucala pa je izbacila za sada samo 30 epizoda, ali iskreno se nadam da ce nastaviti i na kraju odraditi sve zato sto stvarno rade odlican posao Smile

a isto tako, ne pocinjem ja nikad da gledam vise stvari odjednom, nego uvek idem redom, osim kad su u pitanju ove fensi serije americke produkcije, to skidam epizodu za epizodom cim se emituje Smile
hahaha, Battlestar Galactica, jel? XD
ma kakvi, ne lozim se ja na star wars i slicne tematike, pratim Lost, Heroes, My name is Earl (cesto pustaju pesme od Blue Oyster Cult-a Smile), Supenatural (takodje pustaju BOC Smile), Primeval, Prison Break, Californication (manje-vise)
mislim da je to sve sto se tice ovih serija koje se jos uvek emituju Smile
Bas pogledao i mogu reci da ima potencijala, jedino kao sto su neki vec rekli, premalo epizoda i nije bas doreceno.
Ima jos materijala...e sad da malo promenimo temu ko je po vasem misljenu najveca stoka i ko je koga najvise izmlatio...Glasam za Caina Smile
Hm, onaj lik Yavuri Chao, blue beast ga je baš brutalno premlatio. Big Grin
Ma najbolja fajta je kad na pocetku burazera vaspita na brodu ^_^
ahahahah
to je najbolja scena ikad Smile
kad mali kotaro krene da lupa po sanduku i pevusi oni-chan Smile
a ovaj ga zakuca u zemlju Toungue
kao i posle kad se probudi pa ga istreska po podu Big Grin
da, predobra scena. A kada ga otme onaj vampir, i kaže mu neka ušuti, onda ga lupi po zidu onako svezanoga.

SPOILER!

E nisam baš skužio previše za tim malim Kotarom. Ako je on ono što je ostalo od te princeze, zar će narasti i opet postati princeza? Ili će zauvijek ostati takvo dijete?
Kolko sam ja skontao desila se reinkarnacija kao i kod onog kainovog klinca...malo vec zaboravljam imena...tako da i ako bude rastao bice mladic, a u sledecoj reinkarnaciji ko zna ^_^
Pages: 1 2 3