AnimeOverdose Forum

Full Version: Full Metal Panic!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
[Image: Full-Metal-Panic.jpg]

Godina snimanja: 2002.
Broj epizoda: 24

Ona je obična srednjoškolka. On je tajni agent dodeljen kao njen telohranitelj - njegov cilj je da spreči krađu tajnih podataka zaključanih u njenom umu. Okej, ona ipak nije normalna srednjoškolka. Pratite avanture narednika Sagare, dok se pokušava uklopiti u normalan srednjoškolski život, koji je za njega potpuna novina! Da li će Kaname izdržati neobična nasrtanja mladog i naivnog narednika i da li će je isti spasiti od nasrtaja i kidnapovanja terorističkih organizacija, saznaćete ako pogledate ovo humoristično mecha ostvarenje.

Recenziju možete pročitati na Full Metal Panic!
Dear god. Zar je moguce da ni ovo nije imalo svoju temu?

Legendaran anime. Prvu sezonu cak ni Gonzo nije mogao da upropasti, a drugu/fumoffu je radio KyoAni tako da tu nema mane. Ako ima neko da nije gledao... sta koji moj cekate XD
Glavni lik je Sagara Sosuke, lik sa mog avatara, doduse ovaj moj je verzija iz novele. Imam i prve tri novele FMP-a na engleskom sto sam davno narucivao sa Amazona.

Znam da ima par manga verzija FMP-a, uz onu originalnu novelu, pa iako nisam siguran sta ide pre cega/kako, siguran sam da ima dovoljno materijala da se prave nastavci. Mada iskreno ne ocekujem nista po tom pitanju.
Da, da, znamo da si ti veliki fan ovoga, kao i onaj dotični forumaš čije je ime prema liku iz ovog serijala.

Mene anime nije dojmio. Prvih 5 epizoda su bile savršenstvo, ali onda je postalo naporno i dosadno. Vjerujem da je anime dobar, ali meni nije legao, zato drugu sezonu nisam gledao niti budem, barem ne u neko skorije vrijeme.
Anime nisam gledao. O ovome anime se na AO jako malo i pričalo. Znam samo da ga Zoro prevodi.

Inače nedavno sam pogledao Detroit Metal City i tražio sam novu komediju i naleteo sam da je FMP Fumofu odlična komedija, pa već par dana sada skidam sve ep.
e kda se setim Miloševog avatara koji šljaka od prvog dana i tada nisam znao odakle je. što se samog FMP-a tiče poprilično mi se dopao jer ima svega, dok recimo fumoffu koji svi hvale mi i nije nešto bio. TSR je remek-delo bar što se mene tiče, samo šteta što izmenjaše misiju na Siciliji, yuri-action :3
Ovo mi je jedan od prvih mecha naslova bio, gledao ga jos u periodu kada zapravo nisam voleo mecha naslove (oh my). Uopste se ne secam serije, znam samo da je Setsuna iz Gundam 00 rip off Sagare, s tim sto je Sagara mnogo bolji lik. Jedino se secam da je glavni negativac bubasvaba. Reprizirace se nekad, cisto da vidim seriju iz drugog ugla, ovoga puta kao fan mecha naslova. Fumoffu cu verovatno preskociti.
@Happy
Ako ces da gledas Fumoffu, trebalo bi prvi FMP da gledas pre njega. Mada moze i bez toga posto je Fumoffu ono kao sporedne price, al' bolje je kad prvo upoznas likove.

Fumoffu je kul, ali jos bolje bi bilo da su snimili jos jednu-dve sezone, a epizode iz fumoffua raspodelili po njima, pa da budu tzv. breather epizode izmedju arcova.
Dobar anime. Neki od najboljih likova i sasvim sigurno jedan od najboljih mecha naslova koje sam pogledao. ZZ je u pravu, Sagara je mnogo bolji od Setsune, mnogo manje je naporan. Mogu da kažem da ni nije nikako naporan. Skoro svaka scena sa njim je odlično urađena. Jedan od animea koji ima odlične glavne likove, što se iznenađujuće ne dešava tako često Smile Fumofu mi je odličan, jedan od najsmešnijih sezona koje sam pogledao Big Grin
Fumofu je spin-off, a ne nastavak
Samo sem rekao da je Fumofu sezona. Ne nastavak ili ništa slično Smile
Pages: 1 2 3 4 5