AnimeOverdose Forum

Full Version: Arakawa Under the Bridge
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: 21851.jpg]

Epizoda: 13
Studio: SHAFT, Starchild Records
Zanr: Comedy, Romance, Supernatural, Seinen
MAL

Kou je student Tokio sveučilišta čiji je moto: "Nikad nikome ne budi dužan". Kou je često maltletiran od strane svojih vršnjaka, a jednom prilikom su mu hlače objesili na vrh mosta, gdje priča počinje. Kako bi dohvatio svoje hlače, Kou se bez i malo straha pokušava popesti na vrh mosta, a da mu to nije baš najmudrija odluka u životu, svjedoči Nino koja mu spasi život i promjeni cijeli njegov svijet. Kou se odlučuje preseliti ispod mosta gdje upoznaje mnoštvo čudaka, a samo je on normalan?

Komentar:
Vrlo smješan anime od Shafta, kojeg sigurno zante ako ste veliki fan Monogatari serijala. Najviše mi se sviđa glavni lik, a osim njega, Star je zakon Big Grin Ostali likovi su svi neki čudaci i nisu zabavni. Ajde, bilo je smješno gledati sistera kad počinje sa ratnim pričama i vadi oružje, ali nakon par puta već dosadi. Često likovi imaju iste fore koje su od prvog puta glupe, a kad ih vidim 10 puta, postanu naporne.
Odgledao sam prvu sezonu i bilo mi je zaniljivo, pogotovo prvih par je bilo kul, ali posle u drugoj sezoni me je uhvatio nekako osecaj da malo dave i da nemaju sta novo da smisle nego samo vrte u krug, tako da drugu sezonu nisam odgledao do kraja, nije mi se dalo, sto ne znaci da je los, definitivno ima nesvakidasnji humor i likove od kojih ne znas ko je veca dileja XD
Yup, i meni je druga sezona malo napornija od prve. Pogledao sam 4 epizode druge sezone i nemam namjeru tako brzo pogledat 5. Idem polako. Humor baš i nije nešto, ali likovi su zanimljivi i zabavni. Da nije Shaft radio na ovom naslovu, sumnjam da bi išta valjao.