AnimeOverdose Forum

Full Version: Berserk
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Teško da će ikad napraviti nešto na nivou starog, prvog Berserka. Ne sviđa mi se Puck. Znam da je canon lik, ali comic relief Berserku nije potreban. Jedna od jačih strana Bereserka je mračna atmosfera i priča, i tu nema mesta plavom vilenjaku koji mlatunja nasumično. Nego eto, videćemo šta će biti, ali meni ne izgleda kao da će ovaj serijal imati ono nešto što je imao prvi.
Evo gledam prvu ep, 5 minuta izgledao. Pa sta je bre ovo? Pa ovo je sramota nazvati Berserkom. Jel meni koci stream ili je animacija takva? I kakva je ovo animacija i crtezi? Sramota.
Animacija je takva...Možda je bolje da ga i nisu opet radili kao i DBS... 2/10 ovaj novi..
odgledala i ja prve 2 epizode... muzika mi je odlicna, Guts pomalo cudan u faci u odnosu na mangu... a Pucku se dalo screen time koliko i glavnome liku... vakat malo unistava mracnu pozadinu Berserka sa onom svojom plavom bojom... XD

da, nije kao sve ono ranije, ne mozes ni ocekivati da bude.... radujem se jako novim epizodama Smile
Meni je glavni problem što ne prate mangu. Manga i dalje ostaje najbolji izbor. Nisam ni ljubitelj muzike i animacije.
Navikao sam na Knights of Sidonia i Aijin, tako da mi ovaj CGI nije ni malo čudan niti odbojan.

Što se tiče radnje meni je super, mangu nisam čitao tako da nemam pojma šta su izbacili. Jedino malo smaraju jer svaka ep mora da ima neki flešbek iz mladosti.
Ima dosta ljudi koji se prvi put susreću sa Berserkom, pa moraju kroz flashbackove da provuku staru priču. To je bilo za očekivati.
Evo posle onih 5 minuta, dao sam sansu i odgledao obe epizode. I opet, SRAMOTA. Kako se ovo moze nazvati Berserkom, pa sramota za onaj stari Berserk. Ovo kao da su deca radila, i kao da je radjeno za decu. I crtez i animacija katastrofa. A sa muzikom su mi jos smesni, sta su hteli, neka imitacija iz starog Berserka? Jedino dobro je sto je ovo novi Berserk pa ima novo da se gleda.
Eh, odakle početi...?
Animacija nije i jeste problem. Ne volim cgi u svetu animea. Nikada nisam bio za ovo ali koliko vidim sve će ih biti više i više.
Bolje se privići na vreme. Neću da kukam, iako sam uvek bio za "bolje ništa nego išta", ali po meni najveći problem je OST.
Tako je odbojan. Animaciju i mogu da progutam jer sam gledao "Ajin" i navikao sam se ali OST je g o v n o neopevano.
Ne drže se mange i to je još jedan minus, međutim odakle ova želja za sledećom epizodom? Zaista jedva čekam da pogledam sledeću.
Uvodna i odjavna špica su mi takođe bullshit, pored OST-a. Mada, to i ne zauzima neku bitnu ulogu al moram i to da napomenem. Cool

Tri najveća problema za mene:

1. OST koji je zamenio stari i koji uopšte ne uliva aromu u moju krv dok gledam
2. Anime i ne prati u potpunosti mangu
3. CGI umesto crtane animacije

Dokle god je priča dobra, mogu da pređem preko animacije. Ipak je ovo jedna od najboljih mangi ikada.
Samo je prvu epizodu trebalo progutati, s drugom i trećom navika već stupa na scenu.
Nastavljam sa gledanjem. Big Grin
Iz postovanja prema starom Berserku necu da gledam ovo njesra.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13