AnimeOverdose Forum

Full Version: Berserk
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Pa ostatak osta- je jako dobar. Bez obzira iz koje je godine. Taj opening se ne uklapa uopste u seriju. "Put your glasses on" i onda gledas Eclipse epizodu XD
OP/ED da ovako slušaš ne bi mogao da povežeš sa serijom, dok je OST nešto sasvim drugo, čuješ Forces i odma flashback iz jedne od borbi iz anime-a/mange ili Murder

ali kao samostalne pesme su više nego ok i volim da ih poslušam s vremena na vreme
Gats, Earth, Behelit i Forces sam do sada toliko puta slusao i cak povremeno ispirao sebi mozak dok radim sa onim loop od po sat vremena i 10 sati XD Mada je meni realno ending song jedna od jacih i tada je ostavila ogroman utisak na mene, ali najvise zbog nacina na koji se uklopila sa onim crtezima koji ide svakog lika ponaosob. Crtezi su toliko brutalni da me je prosto vuklo svaki put da odgledam spicu do kraja i ne prebacim odmah na sledecu epizodu, sto je extremely rare, jer uglavnom sve spice preskacem nakon sto ih jednom, dvaput odgledam.
Izasao i novi Berserk.

Nicemu se nisam nadao a i dalje sam razocaran.
CGI je prelos, a o prici ne mogu da sudim na osnovu jedne epizode.

https://www.youtube.com/watch?v=l87Ddn-_CQI
I ja odgledah ovu jednom epizodu, pfff onako, ali videcemo mozda i ne bude lose. Najvise me izludjuje ova nova animacija koja podseca na insert iz neke igrice.
Ajde sto podseca na insert iz igrice, barem da je glatka animacija nego izgleda kao da secka sve vreme, kao da mi se graficka pregrejala.
Ne znam sta izvode sa ovim pokusajima animiranja kao da je anime iz devedestih, ako vec to rade, neka pogledaju kako je odradjen JoJo.
Svaki anime koji je radjen devedesetih ili pre voleo bi da ga nastavljaju bez nekih vecih izmena sto se tice animacije, crteza i soundtrack-a, to bi bilo najbolje. Zamisli nastavis beresrk stara animacija stari crtez, pa da izadje odjednom takvih pedeset epizoda jbt sve bi u cugu odgledao.
Realno berserk su mi najgore odradili sto se toga tice. Nema bre nista bolje od old school-a.
Pride mi nije jasno sto su pola mange strpali u jednu epizodu, vrh, nema sta.
Potpuni uzas... jedino sto valja je ost i tu ne mislim na op i ed...
Isse opet.
Čim je CGI, odma ajmo svi pljuc na pljuc.
E pa meni valja. Ne kažem da se nije moglo bolje, vjerojatno ovisi i o tome koliko se para utuklo, ali vidi se napredak u odnosu na prethodne CGI radove (npr. sjene rađene s crtama umjesto popunjavanja).

Je li anime dosadan? Nije. Je li ko onaj iz činimise '97-e? Nije. Threba li bit "remaster" toga staroga? Ne treba! Je li prati mangu doslovno? Je.. Ne znam.
Hoće li netko tko nije nikad čuo za Berserk ovo pogledat i opalit 0/10? Hoće, svi oni tamo na my anime list netu koji se pale na bezbrojne ljiga hareme pa se zgražaju na koju kap krvi.
btw, intro mjuza mi je bezze, ostalo odlično.

Ne volim davat ocjenu na osnovu samo jedne epizode, posebno ne prve, pa neću tako ni ovdje. Već sam više puta mislio nakon jedne epizode da će anime bt fenomenalan, a ono kasnije ispadne razvučeno smeće.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13