(2014-09-12, 02:16)Nightwalker Wrote: [ -> ]Ko je lud da čeka jedan mesec da gleda sat vremena zbrzane priče...
Ako je nešto u OVA formatu ne mora da znači da će biti zbrzano. Prvo se krene kao po mangi sa Black Swordsman arkom i lepo se taj ark ispriča u celosti u nekoliko jednočasovnih epizoda gde radnja ne bi trpila cenzuru kao kod TV izdanja. Pa onda nastave tako dalje. TV serija ima mesečno po 4 epke (oko 80 minuta), tako da jedan sat necenzurisanog materijala sa boljom animacijom uopšte nije mala stvar. Naravno, kad bi OVA projekat bio rađen duže obuhvatajući sve arkove. Serija bi patila od cenzure (ne smem ni da pomislim na šta bi ličila borba sa onim manijakom apostolom Wyaldom - pa tu bi sve živo sekli, a toliko važan deo Golden Age a nikad nije bio prikazan u animiranoj obliku) , filmovi su skupi i ne mogu da obuhvate toliki sadržaj dok bi OVA uspostavila pravi balans.
Filmovi nisu imali trash OST ali pozadinska muzika uopšte nije odgovarala Berserku i u potpunosti je inferiorna u odnosu na stari anime. Dok je animacija u filmovima jeftino-smešan CGI.
Wasp ni meni se ne sviđa CGI. Nisi me dobro razumeo a moguće je da sam se i ja loše izrazio po pitanju ovoga.
Na nekim momentima je delovalo zaista kul ali i u dosta scena je ispalo loše.
izvrstan anime , opening je izvrstan , a prica i likovi su izvrsni , a htio bih da nastave jer prva sezona ide do 100 chaptera , a nakon toga u mangi ide sve zanimljivije pa je to razlog zasto zelim da nastave sa animeom
Kako ti more bit onaj Opening izvrstan?
pjesma nema veze sa serijom samo "put your glasses on. Nothing will be wrong" je dovoljno cut, jos i Guts u njemu pozira kao za GQ magazin, ma meni se u animeu milion stvari svidilo al mi je opening medju najgorima ikad
Skuplja covek komentare, malo mu tri zvezdice pa da popravi to, gde sad da dublje ulazi u nesto. Sve sjajno i izvrsno, a takodje i izvrsno.
Svaki post isti, samo prideve menja.
Bas su fino oslikali atmosferu iz animea u openingu, sve vedro i divno.
@D3xter, teme su tu da se komentira... svatko na svoj način... nećemo biti sitnjičavi sad
Pesma iz openinga je dobra, ali se ne slaže uz anime. Po meni je Aria iz filma mnogo bolje odrađena.
U originalnoj seriji taj opening je najslabija muzicka numera
lako je laprdati o necemu sto je izaslo 97-8, tad je to bila kul pesma
Pesma uopste nije toliko losa, ali kao sto je vec spomenuto ne oslikava atmosferu iz animea, mogli su to mnogo bolje. Ima kul pesama i iz 70-ih zar ne, ne vidim problem u tome.