AnimeOverdose Forum

Full Version: Berserk
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
dobro ima humora u Berserku, eto poslednji chapter uglavnom humorističan i onda shitstorm u najavi
Shitstorm of biblical proportions. Big Grin
Stari odlican, 3 filma u produkciji WB odlicni, novi ovaj 2016. ocajan, animacija idiotska.
Eh, počeh i ja da čitam tu čuvenu Berserk mangu i sad su mi tek jasne neke stvari, anime mi je nekako dosta zbrzan, izbačene su neke stvari koje smatram da su dosta bitne kako bi skontao koliko je Gatsu imao loš (loš je slaba reč, znam) život.
Ne kažem, anime je dobar, muzika stvara atmosferu koju manga ne poseduje. (mislim na stari anime, ovaj novi je opisan dovoljno u post-u iznad mog)
Druga sezona je tu, i dalje je nabacno i nenadahnuto, vizuelno rudimentarno a scene borbe nejasne. Poduži flešbek u 14 epizodi je... pa... crtan, i odmah se videlo koliko bi anime bio bar donekle korektan. Amateri siluju i brljaju. Ej... Drifters ima za jedno 5 nivoa bolji tretman. :cry:
Ej prosecno slice of life smece ove sezone ima bolji tretman od Berserka... ali sta je tu je...
To ti je ono slice of life vs slice of demon meat XD
@ Yuspawn

Dabome, ne dobacuje ni do minimuma kvaliteta za jedan TV naslov. Ali uzeo sam Drifters za poređenje jer se oba obraćaju publici sa sličnim preferencama i trebalo bi da imaju iste scenarističke, režiserske i tehničke ambicije. Svakako da Berserk zaslužuje i bolje.
Ljudi, ja moram reći da mi se ovo mnogo sviđa. Uprkos CGI animaciji, priča je brutalno dobra i ne obraćam više pažnju na to.
Čini mi se da sad na momente ima više nacrtane animacije nego u prošloj, ili sam se ja malo utripovao po tom pitanju.
Prica je dobra, a na animaciju se malo navikne vremenom. Nije novi berserk los, zbog price mora biti dobar, steta je sto je mogao da bude puno bolji zato ga ljudi hejtuju, mogli su da ga urade vrh da su ulozili malo vise truda. Da makar nisu menjali muziku ne bi se toliko izgubio osecaj, ovako nema nikakve slicnosti sa starim.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13