AnimeOverdose Forum

Full Version: Nadolazeći animei
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Heh, ipoa bas rewatchujem sad sa AO prevodima. Saznah da [spoiler] je bas skoro umro lik sto je davao glas treneru (imao je 70+ godina) Sad [/spoiler], pitam se kako ce to da regulisu u novoj sezoni.
eeee, bedak

nema šta bio je epic kao Raoh i Kamogawa i vlasnik bejzbol kluba (One Outs). RIP

mda budući da kreće na jesen, verovatno je snimio par epizoda.
Potvrđeno je da se serijal Berserk filmova nastavlja tj. potvrdio je taj lik od studija 4 C u da imaju planove za berserka no neznamo još šta će biti,dali će se nastaviti od trećeg filma ili možda nešto drugo.Meni se sviđa ideja što ćemo dobiti još od berserka.Vjerojatno već i svi znaju da će Ufotable napraviti Fate/Stay night,također treći film od Madoke nam dolazi uskoro.
^Cekaj, za Berserk se znalo da ide 4 filma bese? Ili sam to pomesao sa Eva filmovima kojih isto ima 4? Mada na kraju nisam ni gledao ove Berserk filmove sto su izasli. Znam da cu da se razocaram ako ih pogledam a kapiram da nisam nista posebno propustio.
Jedva čekam novog Ippa! Konačno da i ja imam neki anime što željno isčekujem Big Grin Sviđa mi se kako rade. Odrade jednu sezonu onda sačekaju godinu dve, pa snime novu... Sve lepo prati mangu nema filera koji ubijaju svaki anime.

Berserk filmove nisam gledao niti ću da gledam. Svi živi ih pljuju.
Za berserk filmove sto se tice evo vam linka http://www.animenewsnetwork.com/news/201...er-3-films .A sto se tice samih filmova zasad sam pogledo prvi i mogu reci da bi mogao biti bolji.Nervira me sto je CG i sto uopce nije tamno,to uopce ne pase uz berserka,borbe takodjer nisu bas neke i jako me nerviralo kako Guts izgleda u filmovima,u filmovima izgleda nekako Japanski,mislim nemam nista protiv kako je studio odlucio sve napraviti jedino sto se meni neke stvari nesvidjaju al ovak je stvar dobra mal da se potsjetim berserka i sta je sve bilo i definitivno cu pogledati ostala 2 ili ostalih 25 komada il koliko ce jos izac iz kako u linku rece berserk sage XD.
@Srecko: I meni Ippo spada definitivno u favorite, nisam citao mangu pa ne znam koliko verno prati, ali anime je vrh! Big Grin
K-On! sa mačevima i duhovima, ili šta već Smile Nije ni čudo što se Knezu sviđa Big Grin
da, čim su slatke devojčice odma' je to K-on na mačevima, K-on na pijaci, Ko-on na drogama, itd.

videću kako se odvija pa možda sa ovim prekinem KyoAni bojkot.