AnimeOverdose Forum

Full Version: Nadolazeći animei
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Koliko sam razumeo, ovo je nesto u fazonu Outbreak Company, znaci bice smece koje je bolje zaobici haha.
Ne znam jel neko spomenuo Seraph of the End ali cini se da bi mogao biti zanimljiv. Radi ga isti studio sto je radio AoT.Šonen vampiri , koliko videh info o mangi, videćemo već kada izađe, možda bude nešto od ovoga...
(2014-12-19, 10:55)Yuspawn Wrote: [ -> ]http://www.bg-anime.com/forum/content.ph...adaptaciju

ovo može biti zabavno

Procitao sam ja ovo mange sto je izaslo, vidio sam tagove seinen i comedy i pomislio "why not give it a try?".
Ali iskreno komedija je na nivou losih shonena a seinen tag je dodjeljen samo zbog gore i nude elemenata koja manga u ponekim dijelovima ima.
Bukvalno do 35-40 chaptera japanska vojska melje sve pred sobom i nije bilo nekih uzbudljivih dogadjaja.
Vidim ipak sad da je manga radjena prema nekim ranijim novelama i ima dosta materijala sto bi se moglo adaptirati, stvarno ne znam kako ce se kasnije radnja odvijati al ovo dosad nije nesto bilo pretjerano zanimljivo, a i glavni lik je onaj tipicni luzer sto ima vise srece nego pameti.
Seinen tag je "dodeljen" zato sto je pisan za odrasle. Moracu da te razocaram, ali seinen ne oznacava zrelost nekog naslova, vec samo ciljnu grupu haha. A sama novela o kojoj je rec je namenjena otakuima, kao i sve light novele.
^ma znam nego u zadnje vrijeme sam citao samo dobre seinen naslove, tjs imao sam srecu samo da na njih naljecem Big Grin a naravno i kod seinena kao kod i ostalih zanrova ima jednako i losih naslova
Izasao 1 trailer za Saint Seiya: Soul of Gold novi Saint Seiya projekat povodom 30 godina fransize. Ovoga puta ce serija da prati originalne zlatne svece i ako sam dobro shvatio Aiolia ce da bude glavni lik.

Znam da nema mnogo SS fanova ovde na AO ali ja sam hype as fuck. Same scene iz trailera bude nostalgiju. Big Grin
Jos ako bude i dobra muzicka podloga Smile.
@Lavi: Ja se i dalje borim sa prvim sto ima 114 epizoda. Stao kod epizode 12 sa parolom, nastavicu kad ne budem imao sta drugo. Ne lezi mi zasad naslov, ali videcemo jos.