AnimeOverdose Forum

Full Version: Nadolazeći animei
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.


Još jedan mecha anime sličan Gundamu, barem na prvi pogled, al nadam se da će biti jedna od boljih stvari ove godine jer stvarno jedva čekam da počne Big Grin
Ja samo čekam Attack on Titan sezonu 2 Toungue
Onako... nema puno toga da mi privlaci paznju, vise par stvari za koje sam u fazonu "ako mi se bude gledalo ovako nesto... onda to". Ne mogu bas ni da procenim da li ce ista valjati, cekacu po par epizoda da izadje pa cu videti sta kazu po blogovima.

Tako da mozda osmotrim nesto od sledeceg: Aldnoah.zero, Zankyou no terror, Glasslip, Free 2, Nobunaga concerto, Barakamon.
Ovaj Aldnoah.zero ima odličanu cover sliku ali posle gledanja ovog trejlera rekao bih da ću ga preskočiti.
^ I mene su uspeli da "prevare" sa cover slikom.
Očekivao sam neki cool CGI, ovo ono... Ma teško da će ovo valjati.
Konacno novi Fate/Stay, nakon Zero sam pokusao da gledam Stay i dosao do pola i jednostavno me nije drzalo previse je bilo neozbiljno. Uvek sam planirao da nastavim ali posto se radi nova onda cu to da pratim kada krene + animacija izgleda odlicno. Nadam se da nece da useru kao stari naslov.

Takodje izlazi i film F/S Heaven's Feel kao i The Seven Deadly Sins, nisam cuo pre za mangu The Seven Deadly Sins ali vidim da se ogroman hajp digao oko njega.


F/S stay night je mnogo naporan anime, koji sam odgledao bukvalno na silu, zbog toga sto sam odgledao F/Z Zero, daleko bolji anime , pa sam hteo da zaokruzim pricu ..Tako da ako je u pitanju samo nova animacija, necu gledati preradu, jer glavni lik me je ubio u pojam svojim debilizmom ..Ova dva filma ce se gledati.
U pitanju je druga ruta viz. novele. Možeš da gledaš slobodno.