AnimeOverdose Forum

Full Version: Nadolazeći animei
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Sa te liste planiram da pocnem Akame ga Kill, Kuroshitsuji i Tokyo Ghoul. Kuroshitsuji vec znam sta je, AgK ima dobre ocene i preporuke vezano za mangu dok ni trailer nije los, a TG mi ima dobar opis i trailer pa cu mu dati sansu i mislim da je to to sto se letnje sezone tice. Ostatak je vise romansa ili sport sa izuzetkom SAO 2 ali to me bas i ne privlaci mnogo posto mi ni 1 deo nije nesto bog zna sta. SmileDobra slika za Tokyo Ghoul. To bi trebalo da se pogleda.
Pored stvari koje ste vi pomenuli, zanimljivo izgleda i Zankyou no terror i aldnoah.zero
Dok je još bila bruja oko SAO-a, pročitao sam LN do zadnjeg dela. U suštini, u odnosu na prvi deo priča je znatno bolja. Kontinuirana je, a i ideja je sasvim solidna. E sad, imaću par problema sa ovim naslovom kojih nisam imao dok sam čitao LN, ali o tome kad bude izašao. Ironično je što me ni jedan drugi naslov ne privlači osim onog koji hoću da kritikujem.
samo Mujaki no Rakuen, hehe
Jedino ovaj tokyo ghoul da deluje zanimljivo, ali se iskreno nadam da nece biti epizodican, mada mi ni on nista posebno ne obecava, vec ono, ae kad vec nema nista izdvojicu to. Industrija iz sezone u sezonu sve vise ide u pip, tacnije r.i.p XD
Jedino što mi je zapalo za oko na prvi pogled je Aldnoah.Zero.
Sad, baciću pogled na Tokyo Ghoul i Akame ga Kill!, mada mi je muka od te animacije i "takvih" likova...
U principu, hrpa fekalija.
Hmm nemam sad neku namjeri bilo sta od tog da gledam od samog starta, sacekat cu par sedmica i kad bude nesto sa dobrim kritikama mozda cu bacit pogled na neku seriju.
Jedino Aldonah.Zero me zbog kadra koji radi na seriji privlacio, ali CGI u prvim trejlerima je smanjio euforiju za tim naslovom
Za ozbiljno gledanje nema bas niceg. Jedino ako uzmem nesto for the lulz da gledam npr. Sword Art Online 2 ili Sailor Moon Crystal, cisto da vidim koliko ce losi biti. Sezona je uglavnom smor i nema bas niceg zanimljivog, a da ne zraci necim.