Koji je ovo shiitt :d..Ali ocigledno je da ovakve stvari prolaze ,cim ih prave ,a s druge strane neke anime koje su bile jako dobre (poput Claymora,Berserk-a) se prekidaju.
OMG koje je ovo piiiiiiiiiii....
@Ashman Claymore anime je sjebala produkcijska kuca koja ga je napravila, njega je nemoguce nastaviti, tuzno ali istinito

@Pa da,izmislili onaj kraj,ali tu je manga

Sad se iskreno samo nadam da ce KIngdom da se nastavi

Prilično sam siguran da će odraditi treću sezonu. Malo sam istraživao i izgleda da trenutno ima materijala za više od jedne sezone (39 epizoda) i da je deo koji nije još uvek ekranizovan najbolji. Plus, vidi se očigledan rast kvaliteta crteža i animacije kako epizode odmiču, što znači da mu je popularnost skočila i da dobijaju više para da ga dobro urade. Kad će biti, ne znam, ali sigurno nećemo dugo čekati. Jer, realno, Kingdom je dosta forgettable anime i ne bi im išlo na ruku da izgube fandom tako što će čekati godinu-dve da emituju treću sezonu.
Engleski prevod Kingdom mange je danas zavrsio treci veliki arc i Kyokai-nu osvetu, a raw verzija je vec zapocela 4 veci arc. Ima definitivno dovoljno materijala za jos jednu sezonu, samo je pitanje kada ce da je odrade.
(2014-04-17, 15:21)Yuspawn Wrote: [ -> ]![[Image: j1fv14f.jpg]](http://www.dodaj.rs/f/y/4a/3oruWiHL/j1fv14f.jpg)
Neka velika imena su tu, međutim prva stvar sto mi se nije svidila kad sam malo progooglao i vidio trailere je da su mecha rađeni u CGI kompletno.
Ocekivao sam da je vec neka skuplja produkcija u pitanju, a možda je to sad trend s tim naslovima

nisam baš nešto pratio mecha naslove u zadnje vrijeme
Evo jednog naslova oko kojega se vec dize prasina na netu, licno nisam citao mangu ali sam citao komentare i reveiwe i kazu da je odlicna (izlazi mesecno). Uglavnom po treaileru mi se ucinilo kao tipican shounen (sto mi ne smeta) ali svi kazu da se samo tako cini i da je manga daleko od obicnog shounen naslova, takodje kazu sadrzi mnogo brutalni scena.
Rec je o grupi ubica koja odlucuje da zaustavi patnju i korupciju u zemlji ubijajuci sve odgovorne za to.
Naleteo sam gledajuci trailere po youtube i trazeci neki novi naslov...
Cita li neko ovo, valja li cemu?
http://myanimelist.net/manga/25132/Akame_ga_Kill!
Baš visoka ocena mange , premijera animea je za 2 nedelje, daću mu šansu svakako.
Praticu definitvno, manga je dobro ocenjena i pise da ima slicnosti sa Berserkom, tu su me dobili , zasluzuje moju paznju.. Inace prema traileru anime me nekako podseca na FAte ZEro, samo se nadam da lik nece da budem poput ongo Shiroa iz FSN-a..