AnimeOverdose Forum

Full Version: Nadolazeći animei
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Koji je ovo shiitt :d..Ali ocigledno je da ovakve stvari prolaze ,cim ih prave ,a s druge strane neke anime koje su bile jako dobre (poput Claymora,Berserk-a) se prekidaju.
OMG koje je ovo piiiiiiiiiii....
@Ashman Claymore anime je sjebala produkcijska kuca koja ga je napravila, njega je nemoguce nastaviti, tuzno ali istinito Sad
@Pa da,izmislili onaj kraj,ali tu je manga Big Grin Sad se iskreno samo nadam da ce KIngdom da se nastavi Big Grin
Prilično sam siguran da će odraditi treću sezonu. Malo sam istraživao i izgleda da trenutno ima materijala za više od jedne sezone (39 epizoda) i da je deo koji nije još uvek ekranizovan najbolji. Plus, vidi se očigledan rast kvaliteta crteža i animacije kako epizode odmiču, što znači da mu je popularnost skočila i da dobijaju više para da ga dobro urade. Kad će biti, ne znam, ali sigurno nećemo dugo čekati. Jer, realno, Kingdom je dosta forgettable anime i ne bi im išlo na ruku da izgube fandom tako što će čekati godinu-dve da emituju treću sezonu.
[Image: j1fv14f.jpg]
Engleski prevod Kingdom mange je danas zavrsio treci veliki arc i Kyokai-nu osvetu, a raw verzija je vec zapocela 4 veci arc. Ima definitivno dovoljno materijala za jos jednu sezonu, samo je pitanje kada ce da je odrade.
(2014-04-17, 15:21)Yuspawn Wrote: [ -> ][Image: j1fv14f.jpg]
Neka velika imena su tu, međutim prva stvar sto mi se nije svidila kad sam malo progooglao i vidio trailere je da su mecha rađeni u CGI kompletno.
Ocekivao sam da je vec neka skuplja produkcija u pitanju, a možda je to sad trend s tim naslovima Undecided nisam baš nešto pratio mecha naslove u zadnje vrijeme
Evo jednog naslova oko kojega se vec dize prasina na netu, licno nisam citao mangu ali sam citao komentare i reveiwe i kazu da je odlicna (izlazi mesecno). Uglavnom po treaileru mi se ucinilo kao tipican shounen (sto mi ne smeta) ali svi kazu da se samo tako cini i da je manga daleko od obicnog shounen naslova, takodje kazu sadrzi mnogo brutalni scena.

Rec je o grupi ubica koja odlucuje da zaustavi patnju i korupciju u zemlji ubijajuci sve odgovorne za to.

Naleteo sam gledajuci trailere po youtube i trazeci neki novi naslov... XD

Cita li neko ovo, valja li cemu? Smile

http://myanimelist.net/manga/25132/Akame_ga_Kill!



Baš visoka ocena mange , premijera animea je za 2 nedelje, daću mu šansu svakako.
Praticu definitvno, manga je dobro ocenjena i pise da ima slicnosti sa Berserkom, tu su me dobili , zasluzuje moju paznju.. Inace prema traileru anime me nekako podseca na FAte ZEro, samo se nadam da lik nece da budem poput ongo Shiroa iz FSN-a..