AnimeOverdose Forum

Full Version: Black lagoon
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
@Alex5ko: Mislim da im nije bio cilj da kradu vec da im je vise bio cilj da urade sprdnju na holivudske filmove, kao sto je terminator i slicno...
Tehnicki, Roberta nije robot ili android kako je nazivaju. XD Terminator otpada. Toungue
Btw voleo bih da sam hladnokrvan kao ona. Hladnokrvnost je najbolja osobina.
@Vele: Voleo bi da mogu da obaram ruke za stolom kao ona Big Grin
Odgledao sam i drugu epizodu ove Roberta's blood trail OVA-e i moram reci da je super. Perine, ima klasicna shower scena sa Revy tako da... Toungue
Mene nervita ono njegovo odelooo...
Rokku je carina ali ga vecina mrzi zato sto nije stereotipni anime lik sa gomilom misica, kamehameha-om i masinkom. On ima mozak umesto toga. Big Grin
Ne mene samo nervira odelo, mada bi voleo kad bi bio bar samo malo hladnokrvniji...
Meni je Rokku kao lik jedan od 'najdubljih' likova koje sam do sad video. A ja to volim. Povrsni likovi koji nemaju karakter ni stavove su mi odvratni. Big Grin
A ni ti ne bi bio hladnkrvan akd bi ti svaki dan zujali metci oko glave. XD
Da li postoji stvar oko koje se slazemo... HAHAH Ja volim likove bez stavova, koji su povrsni, itd... XD XD XD
@Nine Tail: Lol, ova je bila dobra Smile
Nisam jos odgledao nijednu OVA epizodu, zato sto cekam da sve izadju pa da lepo u komadu odgledam, ali s ozbirom da se radi o jednom od mojih omiljenih likova u Black Lagoon ovo se ne zaobilazi...covece ova godina je naprosto sjajna...remake FMA, Hellsing OVA, Black Lagoon OVA, Berserk remake i mnogi drugi naslovi koji su ostavili skroz kul utiske...no poznavajuci sebe verovatno necu izdrzati i odgledacu ove dve epizode u narednih nedelju dana (2-3 dana Big Grin ) 0_0 shower scene sa Revy (pola dana!!! XD)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7