Tip: TV
Epizoda: Nepoznato
Status: Trenutno izlazi
Produkcija: Madhouse Studios, Sentai FilmworksL
Žanr: Akcija, Sci-Fi, Psychological, Seinen
Trajanje: 24 min. po epizodi
Preporučeno: R+ - Prljavo
Opis:
Ryouta Sakamoto je naj bolji igrač igre u Japanu zvane Btooom! Iako ima bogatu virtualnu slavu, u pravom životu mu baš i nejde naj bolje. Nezaposlen i nesretan ne uspjevajući pronaći svoj pravi posao, posvećuje sve više i više pažnje na igru Btooom! te mu je cilj biti rank 1 u cijelom svije tu. Jedog dana, Ryouta Sakamoto se probudi na misterioznom otoku sa bombama u torbi koje su iste onima iz igrice. Kako je dospio tamo i zašto je došao tamo, to nitko nezna, ali jedno je sigurno, preživjeti ne može svatko.
pa, blaže je od mange što se sexy delova tiče, ali je ok
mda razmišljam se pošto sam čitao mangu da čekam BD
4. epizoda je bila sick. Scena kad ga stari čopi za jaja i počne tiskat
Neprocjenivo
Ne očekujem ništa posebno osim dobre akcije. Priča prosek, likovi tu i tamo ( već viđeno 100 puta u drugim sličnim ostvarenjima ), ali nadam se da će valjda biti zanimljiv za gledanje, za sada je ok.
ja i nisam gledao puno sličnog tako da mi se doapda. manga više doduše
^
Prvenstveno sam mislio na priču....kad odgledaš/pročitaš jedan naslov ( bilo da je reč o anime/manga ostvarenju pa čak i igranom filmu ) odgledao si sve
Već znaš šta da očekuješ ( "igra" se obično dešava na pustom ostrvu, u kojoj učestvuje gomila ljudi koji se nisu dobrovoljno prijavili
razne vrste oružja (hladno/vatreno ) za eliminaciju protivnika, dodaš još par psihopata kojima nije problem da ubijaju ljude i to ti je to. Samo se možemo nadati da će to sve dobro uklopiti da barem liči na nešto.
Došao sam do 6. epizode i mogu reći da nije sve tako jednostavno kao što se misli. Ima više od toga da se preživljva na tom otoku. Ljudi koji stoje iza svega toga, rade neke testove na njima ili sl. Uglavom, biti će zanimljivije nego što izgleda. Samo, neznam kako će to sve strpat u 12 epizoda. Ili će biti druga sezona?
I tako... prošla je zadnja epizoda. Kraj je bio najluđi sa hintom za sljedeću sezonu lol.
Ep 12:
[spoiler]
Baš mi je žao Taire, prolupao je skroz, ali što se može, idemo dalje!! I da, Sakamoto nije uspio povalit trebu, a bio je tako obečavajuć na početku kad joj htio skinuti gačice. Razočaran sam.
.[/spoiler]
Sve u svemu: 8/10
anime staje gde staje i manga scanlation, što znači za novi materijal moram da čekam novu sezonu (ako je bude)
Možda dođu novi chapteri sad kad je BTOOOM malo popularniji.