AnimeOverdose Forum

Full Version: Serial Experiments Lain [završeno]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Reših da se pomerim sa mrtve tačke. Već sam duboko zagazio u prevođenje, tako da sad nema šanse da odustanem. Da kucnem u drvo (sad kad mi rokne disk).



[Image: lain.jpg]

Tip serije: TV

Broj epizoda: 13

Žanr: Naučna fantastika, Psihološki, Drama

Studio: Geneon Entertainment (bivši Pioneer LDC)

Godina: 1998

Lejn Ivakura deluje kao sasvim obična četrnaestogodišnja devojka. Karakterišu je usamljenost i povučenost, osobine koje delimično duguje svojim hladnim roditeljima i sestri. Pred početak jednog školskog časa, ona saznaje za nesrećnu sudbinu Čise Jomode, devojke koja se prethodne nedelje ubila skočivši sa zgrade. Svi učenici su uzmenireni jer su dobili email sa Čisinim potpisom koji Lejn tek kasnije otkriva. Po otvaranju emaila, Čisa se pojavljuje na mreži i u razgovoru sa Lejn otkriva razloge svog samoubijanja. Navodi da je još uvek živa, samo da je napustila svoje telo i da je pronašla Boga na mreži. Lejn će uskoro otkriti neobičnu povezanost sa mrežom što će je gurnuti još dublje u svoje misli.
Ja mislim da je ovo preokret u situaciji, prosto za neverovati....sada ce da rokne sneg kada mu vreme nije. Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Svaka cast majstore, samo mogu da ti kazem "UDRI".
Ta Lain je malo komplicirana za skužiti na početku. Big Grin
Pogledao sam samo prvu epizodu za sada, a mogao bih i druge... [kad mi dođe] Toungue
Sretno... (n_n)¤
Dobro je, biće snega ove godine. Big Grin

Serija je prilično bizarna ali definitivno vredna pažnje. Gledanje drugi put je najbolje, onda se osećaš kao kod kuće i prija ti spor tempo kojim se odvija, a istovremeno popunjavaš rupe.