AnimeOverdose Forum

Full Version: Batman: The Animated Series
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
[Image: batman_tas.jpg]

Bez razmišljanja ovo je jedna od najboljih animiranih serija koje sam pogledao. Gledao sam je kao mnogo mlađi nego što sam sada i skoro sam je pregledao ponovo u vreme kada su mi anime počela da postaju dosadne i naporne. I bio sam prijatno oduševljen kao i prvi put kada sam gledao.

Tek sada vidim koliko ozbiljnih i zrelih tema ova serija prati. Ima nekoliko psiholoških epizoda. Nekoliko epizoda detaljno istražuju Betmenove zloće. Videli smo nekoliko likova koji su preneti u strip: Rene Montoya, Harlequin, Fire Fly, Lock up i slično. Videli smo nekoliko likova koji su potpuno redizajnirani i takvi preneti u strip, kao Mr. Friz.

Mogao bih ceo dan da pričam o dobrim epizodama, fantastičnim likovima, odličnim temama i sveukupnom utisku koji je ova serija ostavila na mene. Ako neko nije pogledao, preporučujm da to učini prvom prilikom Smile
baš to, odlgedao sam prvih 10ak, ali me je mrzelo da skidam sa filehostera, a torrent da valja nema da se nađe

inače odličan crtać
Najbolja crtana serija sa superherojskom tematikom do sada, iako su i Justice League, a pogotova ova nova Young Justice blizu. Bas treba ovih dana da krenem ponovo sa gledanjem jer sam dosta stvari zaboravio. Sve u svemu, fenomenalna crtana serija sa dosta pshilogije i pravom noir atmosferom kakvu sam Batman zasluzuje. Cim pogledam malo vise epizoda ponovo, javljam malo vece utiske.

P.S. Ima na Demanoidu torrent koji ide max brzinom.
Pošalji mi na PM taj torrent Big Grin
Ima jedna odlična epizoda gde Joker, Pingvin, Two Face, Poison Ivy i Killer Crock igraju poker i svi pričaju priče kako su jednom skoro uspeli da ubiju Betmena Big Grin I cela epizoda je iz njihove perspektive, fantastično. Ta epizoda nam je dala i jednu od najsmešnijih scena Smile

http://www.youtube.com/watch?v=HEdg4glpCkg
Da li ovaj crtać ima neku generalnu priču ili je svaka epizoda za sebe pa može da se gleda kako se stigne?
Pa, i nema bas. Uglavnom su epizode kao neke mini filmovi, ali gledaj kako su pustali epizode na TV-u ,a ne kako su ih izbacivali na DVD-u. Prav redosled epizoda imas na tv.com ili epguide.com A na ovaj serijal se nadovezuje serijal The New Batman Adventures, a na njega Batman Beyond, kao i par crossovera sa Supermanom. Alex, ako budes vec gledao seriju, obavezno pogledaj i dugometrazni Mask of Phantom posle druge ili tokom druge sezone.
Preporučujem ti da pogledaš po redu, jer ima događaja koji se spominju kasnije kao i kako je Harrvi Dent postao Two Face. On se pojavljuje i u ranijim epizodama, slično je i sa Harlequin.
okači torrent ovde, lagano
Pages: 1 2