AnimeOverdose Forum

Full Version: Juuni Kokuki
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: 1.jpg]

Tip: TV
Broj epizoda: 45
Žanr: Akcija, avantura, fantazija, magija, natprirodno
Studio: Studio Pierrot
Godina: 2002-2003
Fansub grupa: KickAssAnime (KAA)

Opis:

Nakađima Juko je predsednik razreda i uz to dobra ćerka, koja uvek sluša svoje roditelje. Čini svima oko sebe dobre stvari, pri čemu ignoriše sama sebe, zbog nedostatka samopouzdanja. Svakodnevno ima noćne more i takodje, ima jedinstvenu crvenu kosu koja izaziva pometnju i sumnju kod kuće i u školi. Jednog dana u školu dolazi pred nju čovek po imenu Kejki koji joj se zaklinje na vernost i obećava, da će je štititi i da je nikada neće napustiti. Nakon toga, su gonjeni i napadnuti od strane demonskih bića i u sve ovo se upliću dva učenika iz njenog razreda koja su se našla na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Da bi izbegli napad, Kejki ih transportuje u njegov svet, ali nažalost za vreme putovanja bivaju odvojeni jedni od drugih, zbog zasede koja im je smeštena. Sada moraju naučiti da prežive u novom svetu, to jest u svetu sa magijom, mačevima, demonskim bićima i besmrtnicima.

Odlučih da krenem sa prevođenjem ovog anime-a jer sam ponovo počeo da ga gledam i uz to ovo jedan od prvih, najdražih i najboljih anime serijala koje sam gledao.
Samo napred... Ako prevedeš ovo, svakako ću gledati sa tvojim prevodom, nadam se da ti je to motiv više Smile
I ako treba bilo kakva pomoć, tu sam.
Imam ovo na plan to watch listi dugo, eto taman mozda pogledam sa tvojim prevodom. Smile Keep up the good work ~
fin broj epizoda, nadam se da neće puno da čekamo, no da li je KAA soft ili hard sub?
^Nekad davno sam gledao prvih nekoliko epizoda od KAA i ako me secanje ne vara softsub je.
U pitanju je softsub (ASS). Ima na bakabt-u da se skine i HD verzija (720p i 1080p) koju je radio joseole99, pri cemu je kao osnovu koristio titlove od fansub grupe Arigatou, koja je po meni mnogo losije od KAA fansub grupe, koja spada u moje omiljene. Tako da ne znam, da li ce moji titlovi odgovarati i za tu joseole99 verziju.

Sto se tice brzine, ne mogu trenutno nista da obecavam, ali je sigurno, da cu se potruditi da sto pre zavrsim ovaj projekat.

KAA nije fansub grupa, oni rippuju prevode sa DVD-jeva i takvih stvari.
kao i većina današnjih FS grupa koji ripuju CR subove i samo ih doteruju