Naslov: Slam Dunk!
Kategorija: TV
Epizoda: 101
Žanr: košarka, škola, komedija, shounen
Godina izdavanja: 1993.
Status: Završeno
Sakuragi Hanamichi je galamđija, crvenokosi lik kojega su djevojke odbile 50 puta. No upozna djevojku svojih snova Akagi Haruko zbog koje se učlani u košarkaški klub mada ne zna ništa o tome sportu.
Uh, srećno, sto jedna epizoda, to će da potraje! Ali svakako odličan izbor, taman bih mogao da pogledam i anime kad kreneš da radiš (čitao sam mangu ranije).

hrabro, nema šta. samo se nadam da će biti bez ijekavice
imas ti posla ovde dosta nadam se da ce ta odlucnost da prevedes ovo ostati do kraja

.
srecno

.
da uradis par ep nedeljno i milina
srecno

Prvi mini-paket je poslan, sad ovisi o ovima koji kace kada ce biti

. Dat cu sve od sebe da odrzim kontinuitet, a i pokusavat cu slat odjredjene cjeline da kad pogledate niste u velikoj neizvjesnosti

. Nisam bas previse u kosarci, pa ako tko primjeti nesto da je krivo neka ovdje napise pa cu ispraviti.
@Zoro
Ne mogu svima udovoljiti, budes vidio, ako ti nece odgovarat skines SCGtitlovi program i prebacis na ekavicu ili sto ti vise pase

Mozes li dati linkove odakle si skinuo anime da skinem pa da pogledam sa prevodima? Dobar sam sa kosarkaskim izrazima, a i gleda mi se neki fin anime. Izgleda sa ovim nema promasaja.

Da li je samo anime završen ili i manga? Da ne ide na primer do pola mange pa su tu završili anime?
anime jeste završen, ali kraj (ali baš kraj) je u mangi