AnimeOverdose Forum

Full Version: Gintama
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
[Image: gintama.jpg]
Sakata Gintoki is a samurai living in an era when samurais are no longer needed. To add to his troubles, oppressive aliens have moved in to invade. Gintoki lives with Kagura and Shimura Shinpachi, taking on odd jobs to make the world a better place... and to pay their rent.

Trazio sam, ali koliko vidim nema thread za Gintama, ako ima sorishka...
Trebalo mi je dobrih 30-40 epizoda da se naviknem na Gintama i u pocetku mi je bio piiiiiiiiiii, tri puta sam ga pocinjao, ali treci put sam rekao, idemo pa makar i na silu, nakon prvih 50ak epizoda pocelo je da bude smesno, a uskoro su krenuli urnebesni fazoni na koje sam se valjao od smeha, epizoda sa 4 lika u wc-u bez toalet papira me je osvojila, toliko sam se smejao svakih minut da naprosto ne znam koji fazon je bio bolji, poslednje sto sam sad odgledao i vristao od smeha je sa shogunom kad dodje na shishanje, toliko sam plakao malopre od smeha da ne mogu da verujem da mi se u pocetku nije svidjao anime....enivej sta drugi misle o ovom animeu i koji fazoni i epizode su vam ostali nezaboravni?
Ja sam tu negde, oko 40te epke, nije loš anime, dobra komedija ali je previše epizodičan za moj ukus. Nije loš, ali nije za gledanje odjednom; nekoliko epki u sedmici je sasvim dosta.
To je i meni bio problem, epizodican i nema nikakav cilj, ali posle nakon sto sam odustao od toga da anime ima cilj i da je cisto zezancija i parodija na gomile drugih anima, japansku kuluturu i slicno, postalo je zanimljivije, videces, postaje vremenom sve bolji i bolji, prvih 30-40 epizoda je cisto uvod u likove, a posle je piiiiiiiii anime, humor postane bolji, onaj teski crni humor XD
Počeo sam da gledam pa prešao na Ippa koji mi je odličan! Nemam volje da gledam epizodične anime, pogotovo ako su duži. Da gledam od starta jednom nedeljno onda nije problem ali sesti i pogledati ~200 epizoda koje nemaju nikakve veze mi je prilično naporno. Što se tiče fazona ima po dobar fazon u svakoj ep ali nisu toliko dobri da zbog toga gledam.

Aj videću da izdržim do 50 ep da vidim šta ide kasnije.
Zar ti je tako kasno postalo zanimljivo? Ja placem od smeha jos od prve epizode... Ona sa kradjom zenskih gaca mi zamal nije dosla glave koliko sam se smejala XD (da ne spominjem ostale XD)
Ubijalo me je u pocetku zato sto anime nema nikakav cilj, a kao sto Perin rece, i ja imam problema sa epizodicnim anime, ali dobar mi je fazon u pocetku bio kad na svaku frku koja se desi Gintoki krene da gura u neki aparat glavu i hoce da ga koristi kao time machine XD kasnije epizode su mi bolje zato sto nekako se useme sa fazonima i likovi se izdefinisu, recimo od one epizode kad svi prave kod njih u kuci gozbu pa se krljaju ko ce da pojede meso me je osvojila i od tog dela je krenulo sve bolje i bolje...
tri epke i onda ni makac. da li mi se čini da je sklika u prvom postu linkovana sa anidb (ne dozvoljava hotlinking), tako da treba to srediti.
@Zoro: Sredjeno Wink valjda ce sada da radi....

Meni se cinilo da mnogi sa ovog foruma gotive ovaj anime, bas sam se nadao da cu sa nekim da delim utiske o raznim epizodama, fazonima i slicno, kad ono cvrc, vecina imaju moje nekadasnje misljenje XD
Odlican je anime vec po nekoj put Big Grin. I sam sam ga pocinjao dva puta, no treba se strpit, s vremenom postaje sve bolja i bolja.
Kada se dodje do 25. ep "The Pot is the Reduced Drawing of Life" onda krece komedija, mada mi je ovo i jedna od najboljih Big Grin.
Odgledao samo 53-54ep i pauzirao. Ta pauza traje vec nekih godinu dana. Zanimljiv anime, samo sto likovi ponekad smore. Vise mi se dopao Sunriseov drugi Parody projekat Keroro Gunso. Steta sto ga niko ne prevodi redovno. Mada i Gintamu su jedva prevodili. Da nije Horriblesubs ne bi ni mogli da gledamo lol.
Pages: 1 2 3 4