AnimeOverdose Forum

Full Version: Hunter x Hunter 2011 remake
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Killula je rekao da će spasiti Gona i Alluku + on zna sve o njoj dok porodice skoro ništa. Verovatno ima želja da je Something napusti i slično. Moguće je da će izgubiti moć nakon što izleči Gona. Nije ovo Dragon Ball pa da se sada likovi non stop oživljavaju Big Grin

Slična stvar sa Gonom je bila i kada je ostao bez ruke u Greed Islandu, pa ga izlečili.

Zanima me šta će Leorio da radi u sledećoj ep XD
I ja isto mislim da će koristiti Alluku samo ovaj puta. A istog trena kad je Gon izgubio ruku, znalo se da će ju na neki način povratiti Big Grin

Leorio u sljedećoj epki, jedva čekam XD
(2014-07-23, 10:50)Drago del Fato Wrote: [ -> ]Nadam se da nisam jedini koji misli da je Alluka toliko ofiran "plot-device". Citavu seriju nije uopste spominjan i sada je izvucen iz nicega.


Verovatno se ne secas (davno je bilo) tokom onoga arka kada posle Hunter exam idu po Killu, batler koji je bio na kapiji je objasnio da postoje 4 brata i sestra, cak je pokazao i sliku (mada na kratko) i mogao si da vidis Alluku na toj slici kao malo dete, tako da nije da su ga odjednom ubacili posto se spominjao i pre. Nije se nista pricalo o njemu posto je bio skrivena tajna zoldycka. Licno mislim da je ovo sve isplanirano jos davno.

Inace jako ali jako sumnjam da ce Alluka da bude neko ko im "ide u spas" kad god se nadju u skripcu, ne citam mangu pa ne znam ali mislim da bi nesto trebalo da se desi da onemoguci Alluku posto kako i sam kazes nema smisla da postoji toliko OP lik u seriji.

Koliko vec traje HxH me jos nije razocarao pa necu da donosim sud unapred kakav bi inace bez problema doneo u Narutu, DBZ, Bleach itd, ovaj je zasluzio da se prvo saceka do kraja i vidi kako ce se odigrati posto su do sada uvek izvukli nekako dobru pricu i van klasicnih fazona. Smile

E sada sto se ozbiljnosti tice cuo sam da je ovaj dark continent koji trenutno ide u mangi zajebao i Chimera arc, a tek je poceo. Ja necu da pocnem s mangom sve dok ne najave kraj serije. Smile
I ja se sjećam kada je onaj butler upoznavao ostale sa pojedinim članovima obitelji Zoldycka. Sjećam se i Alluke sa slike.
Pretpostavljala sam da bi mogla kasnije nešto biti s njim bitno, ipak su to Zoldycki. Ne vjerujem da je sve bilo planirano već da Alluki nisu davali previše pažnje kako bi ga lakše uveli u priču onako kako trenutno paše.
Ili je ovo planirano ili se autor setio pročitati prethodne brojeve HxH knjiga pa ubacio Alluku. Pre će biti ovo prvo. Ako je on/ona stvarno toliko opasan/a, sigurno ga/je ne bi pominjali. Alluka je mračna tajna Zoldyck familije. Kako god se okrene, iskorištavati Allukinu moć nosi sa sobom velike posledice, tako da pre za većinu predstavlja opasnost nego korisno sredstvo. Doduše, jedini lik koji izgleda može da se nosi sa Allukom je Killua.
Treba se uzeti i u obzir činjenica da je Alluka još kao malo dete zatvoren/a i nije prošao/la silan trening i torturu koju su njegova braća prošli tako da je samo obično dete. Nađe li se nezaštićen/a, lako bi ga/je uklonili. Majke mi ne znam pol od Alluke.
+ nešto nevezano: Zoldici su dobili početna slova imena od zadnjih slova imena starijeg brata.
Nastavi li ovim tempom, serija će možda i imati pauzu uskoro. Što je najgore, ovom animeu/mangi se ne nazire kraj. Čuo sam da će posle ovog novog arca u mangi biti još dva velika arca i onda tek kraj.
Svašta se još može desiti.
Facu i reakciju koju je Hisoka napravio nakon cele price sa sve onom kapljicom znoja mi je bila priceless XD
Meni se zasad svidja kuda ovo ide. Takodje mi je dobro sto ce ceo ark biti bez Gona, a ovo sa porodicom, mozda jeste ass pull plot za nijansu, ali opet mi nekako i nije. Daleko bolje i mracnije mi je odradjeno, nego u 90 posto fora na koje naletimo u jednom shounen sa "lost powers" problemom i niotkuda miracle likovima koji im pomognu. Ko zna kakvu ce zrtvu da nacine zarad Gona kako bi povratio svoje moci, a ono njeno 'kay sa onom facom je bas creepy. Umalo da zaboravim, once again majka od Killue mi je izmamila smesak sa tim sto se radovala sto je sin pokusao da je ubije XD
(2014-07-24, 09:06)Eleran Wrote: [ -> ]Umalo da zaboravim, once again majka od Killue mi je izmamila smesak sa tim sto se radovala sto je sin pokusao da je ubije XD


Haha da, kao napokon postao muškarčina XD
Njegova stara je i prije imala slične izjave, ako se na varam Big Grin
A zanima me šta joj je s očima Big Grin
Ako se dobro sećam u starom HxH je objašnjeno šta joj je bilo sa licem. Killula je bežao od kuće pa je htela da ga zaustavi, sve u svemu on joj je to uradio. U starom HxH ona se čak i plašila Killule, ovde su te scene izbačene.
^Ne, koliko se secam u starom je receno da je Kilua digo ruku na nju i umalo ubio, ali se ne secam da je spominjano da je on joj to napravio.