Pogledao sam anime al vise ono samo sporedno na TV-u nema nista posebno sto te vuce da gledas 5 ep zaredom
Na kraju se mozda i namucis, al et ko vec pogleda 16 ep pogledat ce i kraj mislim sebi.
Licno posljedna episoda mi se npr. svidjela, mozda i jedino pozitivno/vrlo dobro u citavom Animeu
(2012-03-07, 03:47)scrym5555 Wrote: [ -> ]Ja bas poceo da gledam ovaj anime i cini mi se da je tesko sr*** ali moram ga zavrsiti do kraja.
Zašto moraš? Ja sam više anime naslova batalio (jer su mi bili piiiiiiiiiii) nego što sam pogledao. Zašto biti mazohista?

^Same here. Mozda je ljudima vazan broj naslova koje pogledaju. Nznm kako neko moze da odgleda anime od 24 epizode i da mu 1 na MAL-u. O_O
Na MAL morao da obrišem listu Dropovanih anime naslova. Ta lista je bila 4-5 veća od liste pogledanih

Gledaj Death Note, tu nema sta da pogresis.
Svestan si da je John pitao šta da gleda pre 3,5 godine

alex: Jednostavno kad nesto pocnem moram da zavrsim do kraja inace ce me proganjati neki los osecaj.
Volim da sve zavrsim kad pocnem pa kako god to bilo tako sam se nekako utripovao

Dobar je Chrno, nije bas tipican i nije idealan - ali po meni ima odlican kraj

Bilo je tu i solidne komedije i drame... pred kraj bude malo polovičan, samo da bi se dobro završio
i nemojte ga zvati Chrono kad se zove Chrno

Chrno je loltypo. Naravno, ne menja cinjenicu da su tako stampane mange lol.
Davno sam ga gledao i nije mi bio los tada. Solidna kombinacija komedije, akcije, drame i prilicno bedak kraj.
Citao sam i mangu i od pola, ako ne i ranije, se totalno razlikuje:
[spoiler="tezak spoiler"]
Demoni su zapravo vanzemaljci; Pandemonijum je svemirski brod kojim su dosli na zemlju i nalazi se pod okeanom. Bog ne igra nikakvu ulogu, onaj pop sto u animeu otkrije da je zapravo andjeo koji se pobunio protiv boga je samo obican covek infuzovan demonskim celijama.
[/spoiler]