AnimeOverdose Forum

Full Version: Deltora Quest (Potraga za Deltorom)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
[Image: 26817.jpg]

Godina snimanja: 2007-2008
Broj epizoda: 26

Da li je neko cuo za ili gledao ovaj anime? prikazivao se skoro na Ultri, ima oko 30-ak epizoda.. evo malo detaljnijeg opisa: zli čarobnjak i Gospodar Senki koji dolaze iz zemlje Senki , preuzeli su Deltoru uništavajući čarobni objekat poznat kao pojas Deltore , koji je Deltori jedina zaštita protiv zlih osvajača . Tokom čitavog ovog anime serijala Lif, Barda i Jasmin putuju po zemlji Deltora kako bi vratiti sedam dragulja (dijamant , smaragd , lapis , lazuli , topaz, opal , rubin i ametist , koji su ustvari inicijali na engleskom koji formiraju reč Deltora , otuda i naziv Deltora Quest, Potraga za Deltorom) koji se nalaze na pojasu i spasu zemlju. Njihovo prvo odredište je Šuma tišine. Slucajno sam naleteo na ovo i nije tako lose..
Odgledao sam mozda 3-4 epizode i malo mi je smor, a i ne svidja mi se crtez...
Odgledao masu epizoda (nznm tacno koliko je jer gledam sa bratom na TV). Anime je prilicno dosadan i predvidiv, ali ima svojih momenata. Crtez je WEIRD, prica dosta linearna, bez nekih iznenadjenja. Pred kraj postaje daleko bolji anime, radnja postaje zanimljiva i svasta se desava.

Anyway za ljubitelje dobre akcije ili price ovaj anime nije preporucljiv.
da, bas je predvidiv.. a i bez neke muke dolaze do tih dragulja, kao sto si reko kraj je malo bolji..
Vec sam jednom rekao, naravno da je predvidiv i (vama) dosadan jer je za decu. Big Grin Ima 65 epizoda, ne znam da li su sve otkupili likovi sa Ultre.
Jos nisu sve emitovali, ali se cini da su veoma blizu kraja. Ne bi trebalo da nece otkupiti poslednjih deset epizoda.
Deltora je super za klince a ovako nije loš...kod nas se daje 30 i neka epizoda od 65 mene je drugarica uhvatila sto sam malo pljuvala po animaciji(konkretno one delove koji su kao kolaž)..ali stvarno je neverovatno kada gledaš na japanskom kolika je razlika, a da inače u maloj laguni ima serija knjiga dragulj deltore autor Emil Roda....ili tako nešto možda je emilio.. knjiga ima valjda 6 i koštaju nešto oko 150-200 din po komadu... sve koje sam čula da su pročitali je hvale jeste dečija ali ni za odrasle nije loša onako kao neka laka avantura i kažu da je anime baš prati , a inaši malo više cenzurišu oko prevoda...
Valjda se kupi cela serija niko ne kupuju po broju ep pa da ne puste zadnjih 10 XD
ne i na Ultri.. Big Grin Naruta su prikazivali samo do 57. epizode a ukupno ih ima 220..
^ Prikazivali su do 104. Smile Koliko znam, na Ultri otkupljuju po sezonama, a 10 epizoda ne čini jednu sezonu, tako da su najverovatnije otkupili sve.
Pages: 1 2