AnimeOverdose Forum

Full Version: Baki the Grappler
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Baki the grapler mi je bio OK, ali nisam mogao da pogledam prvu sezonu celu. Mogu da podnesem po malo homeerotike ponekad u nekim animeima, ali ovde su ga preterali Big Grin još više kako su jednog trena pokušavali da se ubiju najsurovije da bi posle postali BFF Big Grin Znam da se to dešava i u nekim drugim animeima, ali mislim da ovde skoro da nije ni bilo razloga za tako nešto, pa mi je to smetalo strašno. Ali zato moram da im priznam da su borbe uvek bile prilično zanimljive, čak mislim da je to bio jedini dobar deo animea Smile Mangu nisam čitao
LOL Ja sam totalno suprotan lik, obozavam bad guys turning good. Big Grin Volis li Shaman Kinga?
Shaman King! Shaman King mi je jedan od najomrženijih animea ikada Smile Tako da ne, nikako mi se nesviđa, da sam ga gledao skorije verovatno ga ne bi ni završio, ali pogledao sam ga na početku kad sam počeo da gledam anime, tako da...
meni je bas ekstra...valjda zato sto treniram borilacku vestinu pa se lozim Big Grin
ne znam da li mi je manga ili anime bolji....a bas mi krivo sto nema toga vise
(2012-01-12, 00:27)Ichigo Wrote: [ -> ]meni je bas ekstra...valjda zato sto treniram borilacku vestinu pa se lozim Big Grin
ne znam da li mi je manga ili anime bolji....a bas mi krivo sto nema toga vise

Što, pa imaš druge mange na temu borilačkih veština i to bez (mnogo) preterivanja, starije - kao što je Kenji - ili novije - kao što je Teppuu - obe sa prevodima. Osim ako ti ne smeta što je u ovoj drugoj glavni lik cura. Wink
@Ichigo
Garouden od istog autora ili crtaca. Tough (ovdje ima malo pretjerivanja, ali nije da toliko smeta), Holyland, All Rounder Meguru ova dva su seineni pa stoga nema pretjerivanja ko u shounenima, vec zele sto realnije prikazati.
@ridiculus
Kenji cu da potrazim da pogledam o cemu se radi, a ova druga.....ne volim anime sa devojkama u glavnoj ulozi Smile Jedini koji sam gledao bila je "Plava Prinzeca" i to je crtani iz mog ranog detinjstva Big Grin.Hvala na savetu

@Meneldor
Hvala druze,ti si bas opsirno objasnio.Bacam se na trazenje.Hvala

Neko je spomenuo da postoji 6 mangi o Baki the grappler-u? ja sam nasao Baki Hanma,Baki the grappler,Baki the grappler-son of ogre,New grappler baki,i jedan Baki gaiden...gde je taj jos jedan zna li neko?
(2012-01-16, 14:16)Ichigo Wrote: [ -> ]Neko je spomenuo da postoji 6 mangi o Baki the grappler-u? ja sam nasao Baki Hanma,Baki the grappler,Baki the grappler-son of ogre,New grappler baki,i jedan Baki gaiden...gde je taj jos jedan zna li neko?

Tri regularna serijala:
1. Grappler Baki
2. New Grappler Baki
3. Hanma Baki (aka Son of Ogre)

Tri sporedne priče:
1. Grappler Baki Gaiden
2. Baki Gaiden - Scarface
3. Baki Tokubetsu-hen Saga

to kralju..thx
Pages: 1 2 3 4 5 6