AnimeOverdose Forum

Full Version: Baki the Grappler
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
cek..u sustini je li "krvava" serija?ima li krvi tu?...
Nema mnogo krvi. Ipak je to udaranje, ne secenje.
Normalno ima par scena, ali nista poslebno bloody...
Opening je jedan od lošijih koje sam video, sigurno u top 5 Big Grin ali borbe su prilično dobre i to mi se za sada najviše sviđa, samo imam problem i sa nekim glupim i nerazumnim dešavanjima, ali za sada je OK
Kao sto sam i rekao u prvom postu, na pocetku je sve prilicno nezrelo, ali kasnije se sve menja. Wink Ja nisam ocekivao nista vise od puno fight-ova i neke proste pricice, ali je anime mnogo vise. Nekako me skroz podseca na Hunter x Hunter, ima dusu. Smile
Mislio sam da pogledam anime ali nisam jer sam pre toga uzeo claymore a sad gledam bleach i berserk tako da ko zna kad ce ovaj anime doci na red
procitao obe mange o bakiju,zavrsio anime i hocu da se ubijem!
Nemoj da se ubijaš, već sledi Itagakijev primer - čovek je obrnuo osnovnu postavku za 180 stepeni, a ostao je isto onoliko silovit. Počeo je da radi mange o ekstremnom nenasilju (zamisli Gandija i otprilike ćeš imati predstavu).

Dogesen je završen, ali niko još nije našao za shodno da počne da prevodi - ne bi bilo tih problema da se zvao Next Big Super Magical Girl Moe X Moe Plus, jel'te - a od kraja decembra je započet Ayamaru otoko - shaman, koji je produžetak iste teme. U ovim radovima Itagaki preuzima kredit kao planer i kooperator, a crtež je od drugih ljudi - mada Dogesen toliko podseća na Bakija po crtanju likova da je čovek potpisan kao crtač, Rin, verovatno bio njegov asistent.
Postoje 3 mange o Bakiju, mada je 3. stala s prevodjenjem vec duze vrijeme.
Mislim da ih ima 6 ili tako nešto, ako uračunamo i sporedne priče (gaiden).
Pages: 1 2 3 4 5 6