AnimeOverdose Forum

Full Version: SWOT [manga] (otkazano)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: 32918.jpg]

Autor: Sugita Naoya
Izdavac: Shounen Jump Weekly
Status: Ongoing
Published: 2010 do ...?
Zanrovi: Komedija, Akcija, Skola, Shounen

Kratak Plot summary:
Novi ucenik Manabizaki Kyou je streber, osoba koja provodi previse vremena uceci. Njegov san je da pohadja Toudai (Univerzitet u Tokyu) i posle toga radi za NASA-u. Medjutim, uskoro ce otrkiti da srednja skola u koju se prebacio, koja je nekad bila prestizna, je sad puna delikvenata iz okolnih skola. Puna je nasilja i borbi bandi.

Na srecu, Manabizaki ima iznenadjujuce umece u borbi, pogotovo kad brani mir svoje teritorije gde uci. Kroz ovu snagu, pronaci ce nove prijatelje, slabog decaka zvanog Iwashida i legendarny devojku delikventa, Hasuno Nene, koja cini da Manabizaki po prvi put oseca stvari koje ne moze da objasni.

Izvor: MyAnimeList Page
Fina fresh manga nema puno chaptera ali verovatno nece dugo izlaziti posto ima poprilicno slabe ocene...ali od mene preporuka pogotovu za ljubitelje fighting orjentisanih manga naslova Smile
Pa well, mislim da se prica nije jos ni razvila, s' obzirom da ima tek 5 chaptera. Ali dobro, videcemo u svakom slucaju. XD
Uh, evo nekih losih vesti.

Usled nedostatka vremena zbog skole i svega (rejupuju me obaveze na sve strane) moram da droppujem ovaj projekat. Mozda nastavim u buducnosti, ali ne obecavam.

Gomen ne~