Tip serije: TV
Broj epizoda: 26
Žanr: Avantura, fantazija, komedija, magija
Studio: E&G Films
Godina: 1995
Fansub grupa: Rax
Opis preuzet sa: Anidb.net
U pitanju je svet fantazije, gde vlada magija i vrebaju čudovišta, a tu je i Lina Inverz! Slatka čarobnica koja baca vatrene kugle koja krade od bogatih i daje samoj sebi! Zajedno sa Gaurijem, zgodnim ali ne baš pametnim mačevaocem, Lina se suočava sa tajnovitostima u potrazi za slavom i bogatstvom. U međuvremenu, Zelgadis, moćni vojnik juri Linu kako bi pokušao da od nje uzme čarobni predmet koji može da izazove smak sveta.
Videh ja da je dosta ljudi spomenulo da je ovo dobra komedija i skinuh jednu ep. i samo sam bacio malo pogled i zakljucio da ce biti zanimljivo
tako da eto nama nove serije koja ce na kraju zavrsiti kao fansub
Uuuu znam jednu osobu koja ce jako jako da se obraduje ovome...pocinje na slovo D_ _ _ _ O _ _ _
uostalom sad ces ti uskoro od njega licno da dobijes pohvale, a i ja jedva cekam posto bi mogao ponovo ovo da odgledam, pogledao sam samo 1 serijal, tako da ako odlucis i dalje, milina
Serija jeste odlična i jedna od meni omiljenih
ali neverujem da li ću gledati još jednom, pogledao sam prve tri serijla bar po 2-3 puta
tako da verovatno ih znam napamet
Drago mi je što si uzeo ovo da prevodiš, više ljudi će imati priliku da gleda ovaj odlični anime i da vidi da su old school anime veoma dobri
Ekstra, ovo sam i ja potencijalno hteo da prevodim tamo otom-potom (malo me je odbijao broj epizoda doduše
) ali jako mi je drago što je pegla rešio da uzme Slejerse. Imaš punu podršku od mene!
^I ja sam gledao 2-3 puta al ne škodi još jednom
@Dream Omen: kekeke znao sam da ces da pises odmah posle mene...s obzirom da sam ja zasad gledao samo jednom, onda cu da bacim pogled ponovo
ali ovaj put sa prevodom
oooooo ti si nesto kao bog prevodjenja old school anima samo naprad
odličan izbor, taman da overim serijal po treći put
i jedno pitanje: planiraš li sva tri serijala pošto su povezani?
Ima još dva seriala posle i oni su povezani kao i filmovi i OVA, filmova bi trebalo daj e 5 ako se dobro sećam i dve OVA, filmovi nisu nešto posebno ali OVA su odlične
dva seriala posle Try nisu nešto posebno onaj drugi, veliko razočarenje
veliko iznenađenje mi je bilo kad sam saznao da je Try filler
nikad ne bi predpostavio jer je veoma dobar, ne kao Next, ali je bolji od prvog seriala. Da li planiraš da prevedeš sve?? Jer onda bi stvarno mogao da pogledam još jednom
pa ljudi zar vi mene smatrate sa neku osobu koja pre uzimanja necega za prevodjenje prvo ne proveri koliko tog necega ima i da ne zna u sta se upusta
Iskreno, nije mi bilo dobro kad sam video listu OVA, filmova i serijala, ali, sve sam ih nasao za dl u soft mkv varijanti i mislim da bi bila steta da to propadne i ne dobije nas prevod, posto koliko sam video iz pregledanja prve epizode na preskoke, kontam da cu opasno uzivati u celokupnom slayers opusu znajuci sebe
a i mnogo mi je gotivan i dodatno komican stil crtanja koiu je tada koriscen
Tako da, da, plan je da se prevede sve sto postoji
ici ce polako ali sigurno, nadam se mnogo krace nego Granzort, dosadasnji rekorder po dugotrajnosti
nisam ni sumnjao, ali pošto je u najavi bio samo prvi serijal pa sam zato i pitao.