AnimeOverdose Forum

Full Version: Naruto [Anime]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Je su li promenili onu spicu na kraju epizode što je išla posle 19 ep.nisam odgledo zadnjih 10 epizoda pa nisam upućen a pesma mi se baš sviđa.
carobnjak Wrote:Je su li promenili onu spicu na kraju epizode što je išla posle 19 ep.nisam odgledo zadnjih 10 epizoda pa nisam upućen a pesma mi se baš sviđa.

Uf... Koja je to točno pjesma bila...? (Mislim, kako je izgledao video) Zaboravila sam kada su točno promijenili...?
Jel moze neko da mi kaze dali se u naruto serijalu uopste spominje(nisam odgledao sve epizode pa pitam...) vilage hiden in star,vilage hiden in clouds,vilage hiden in grass?
I koji su njihovi specijalni jutsui(mislim na ono kad gaarin trener ima wind sword zato sto je iz wind countriea)?
jebach94 Wrote:Jel moze neko da mi kaze dali se u naruto serijalu uopste spominje(nisam odgledao sve epizode pa pitam...) vilage hiden in star,vilage hiden in clouds,vilage hiden in grass?
I koji su njihovi specijalni jutsui(mislim na ono kad gaarin trener ima wind sword zato sto je iz wind countriea)?

Mislim da to nema veze sa selima, no sad ne znam da li bi to trebao ovdje reci, no ima u mangi to vise objasnjeno, pa da tu ne spoilam.
Ako te zanima, reci onda u Naruto Manga postu.
jebach94 Wrote:Jel moze neko da mi kaze dali se u naruto serijalu uopste spominje(nisam odgledao sve epizode pa pitam...) vilage hiden in star,vilage hiden in clouds,vilage hiden in grass?
I koji su njihovi specijalni jutsui(mislim na ono kad gaarin trener ima wind sword zato sto je iz wind countriea)?

Da, naravno.... ta se sela spominju u naruto- u...
Ali jutsu- i likova ti ne moraju nužno biti povezani sa zemljom iz koje dolaze...
npr. ninje iz Mizu no kuni (zemlja vode) i Kirigakure sela (skriveno selo magle, selo koje spada u mizu na kuni) uglavnom koriste jutsu- e na bazi vode i leda... ali naruto koji je iz Hi no kuni (zemja vatre) i Konohagakure sela (skriveno selo lišća, selo koje spada u hi no kuni) ne korist niti jedan jutsu na bazi vatre...
To ti je sve relativno... Nekada jutsu- i imaju veze sa zemljom iz koje ninja dolazi, a nekada ne, jer korištelje jutsu-a ti je povezano s chakrom ninje... Svaki ninja ima charku na bazi nekog elementa (vatra, voda, vjetar, svjetlost, zemlja), pa koristi jutsu- e na bazi svoje elementarne chakre...

Ma to ti je komplicirana stvar XD Al slobodno pitaj ako te još nešto zanima Big Grin
I neki malo jaci likovi mogu imati 2 vrste cakre, to sto Naruto koristi cakru vetra ne znaci da kasnije nece moci da koristi i neku drugu cakru (najverovatnije cakru vatre). Nego u Konohi koliko sam primetio jedino Uciha klan kosriti vatreni dzutcu, i nijedni drugi (mislim konkretno na vatru, ne nesto sto ima veze sa vatrom). I sto se tice Naruta sasvim je logicno sto koristi cakru vetra jel mu je majka ipak iz "vetrovite" zemlje.
alex83 Wrote:I neki malo jaci likovi mogu imati 2 vrste cakre, to sto Naruto koristi cakru vetra ne znaci da kasnije nece moci da koristi i neku drugu cakru (najverovatnije cakru vatre). Nego u Konohi koliko sam primetio jedino Uciha klan kosriti vatreni dzutcu, i nijedni drugi (mislim konkretno na vatru, ne nesto sto ima veze sa vatrom). I sto se tice Naruta sasvim je logicno sto koristi cakru vetra jel mu je majka ipak iz "vetrovite" zemlje.

Da, to je istina... ali ja bih svakako prije povezala korištenje jutsu- a s elementarnom chakrom, nego sa zemljom iz koje ninja dolazi... iako ima dosta situacija kada ninje koriste jutsu- e povezane sa svojom zeljom (temari, kin iz otogakure, kirigakure ninje, ajde donekle i uchiha klan...)
Koliko kontam imamo porodicne dzutcue, tipa senka kod Sikamarua, uvelicavanje kod Dzodzija, telepate kao Ino... koji nespadaju u elementarnu cakru. A samo vrhunske nindze mogu da koriste elementarnu cakru, tipa Kakasijev cidori je nagomilana cakra u jednj ruci (to moze uglavnom svako da uradi) i to nije bas nesto preterano jako ali kad se u tu cakru ubaci element lightingha dobija se ubitacan dzutcu, isto i sa Narutovim rasenganom dok u njega nije ubacio cakru vetra ni izbliza nije mogao da se poredi sa cidorijem, ne zaboravimo da rasengan nije do kraja bio razvijen od strane hokagea i Dziraje.
Svatko ima chakru na bazi nekog elementa (ili na više njih... npr. Yamato ima elementarnu chakru na bazi zemlje i vode, tako stvara drveće, tj. mokuton... haku je imao chakru na bazi vode i vjetra, pa je tako stvaro led, tj hyoton... ili sasuke, on ima chakru na bazi svjetlosti i vatre), ali ovisi o ninji da li će je naučiti koristiti (što je obično vrlo zahtjevno)... Korištenjem 'čiste' elementarne chakre povečava se intenzitet jutsu- a, kao naruto- v rasen- shuriken
Ti porodični jutsu- i su zapravo skrivene tehnike (ono što ljudi znaju brkati s kekkei genkai- em)... To koriste oni koje si već naveo (nara, akimichi, yamanaka, aburame, inuzuka i druge obitelji). Ti jutsu- i nemaju neku konkretniju vezu s elementarnom chakrom, ili to barem nikada nije naglašeno
Da, kakashi- jev chidori (i raikiri) su na bazi svjetlosti... Zato je i naučio sasuke- a chidori, jer i on ima chakru na bazi svjetlosti...
E da vas pitam odakle vi znate ko ima koju vrstu cakre ja nisam vido da o tome govore u naruto serijalu???????