AnimeOverdose Forum

Full Version: Naruto [Anime]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Izvinjavam se na gresci pri kucanju, mislim genetiku.
pa cim mu je otacaj jedan od najmocnijih šinobija a majka iz mocnog klana trebalo bi da i on bude "mocan" Big Grin

Da zaboravio sam Nagata.

koliko sam cuo uzumaki klan je cuven po mocnom pečaćenju a naruto nema pojma o tome. (ne bi mogao ni bubu da zapecati Big Grin )

Samo procitao sam negde da je neko izjavio sledece:

"Hokage nemora da zna puno tehnika, vazno je da bude jak"

Ja se bas neslažem. Naruto jedino zna Jutsu klona senke i rasengan na 100 načina.

(2012-10-27, 13:23)Knight of Serbian Wrote: [ -> ]koliko sam cuo uzumaki klan je cuven po mocnom pečaćenju a naruto nema pojma o tome. (ne bi mogao ni bubu da zapecati Big Grin )

I lol'd a bit, imajući u vidu da je zapečatio bio Kuramu u Sage of the Six Paths-ov kavez. (To je bio sealing jutsu, sealovao je vrata kaveza)
Pa gledaj, Hokage pre svega mora da bude mudar, dobar, da brine o selu, naravno i da bude jedan od najmocnijih sinobija u svom selu.A tehnike same po sebi ne znace puno, vazno je kako ti koristis te tehnike(mozes znati 1000 tehnika a ako ne znas da ih koristis na pravi nacin dzaba ti, bolje znati manji broj tehnika a da znas da ih koristis).
Pa Tobi koristi jedan jutsu i niko mu ništa ne može. Naruto nije Hokage material jer je hiperaktivan i realno, nije on tip koji bi sedeo po ceo dan i lupao pečate. Pre bih mu dao rank Jounina i da bude u nekoj udarnoj grupi (npr On, Kakashi, Gai, Neji, Hiashi, Shikaku, Inoichi, Choza).
(2012-10-27, 14:40)vele Wrote: [ -> ]Naruto nije Hokage material jer je hiperaktivan i realno, nije on tip koji bi sedeo po ceo dan i lupao pečate.
slazem se sa tim, ali nije losa plata jednog kagea mogao bi unajmi neku sekretaricu da lupa pecate Big Grin

naruto mi je nekako nalik na Jiraiya-u, ni ja nebih voleo da lupam pecate i citam dokumente ceo dan.

' Wrote:To je isto kao kada niko ne bi davao ni 5 para što je Saske Učiha, a on zbog prezimena imao celo selo pod nogama
saske je bio jak klinac. Ali ipak njega je trenirao njegov klan a naruto je sam trenirao. Da ga je minato trenirao bio bi mnogo jaci kao dete.

Imam jednoo pitanje:
Zna li neko sta označava znak koji je Jiraiya nosio na svom stitniku?
To je simbol Myouboku planine, planine žaba.
(2012-10-27, 13:08)kapetan dule Wrote: [ -> ]Ma ja isto mislim da je celo selo znalo da je on Minatov sin, samo niko nije smeo da mu kaze zato sto je to Minato zeleo, a isto tako je zeleo da ga ostali prihvate.

Niko u selu nije znao da je Minatov sin ali su svi znali da je u njega zatvoren Kjubi pa su svi redom bežali od njega.
Kako sam bio sretan kad sam vidio čak dvije nove epizode. Sreća i iznenađenje je bilo još veće samim time jer sam mislio da je danas srijeda. I tako dok se ja veselim.... ono fileri. Sav tužan i razočaran pogledam prvu epizodu i skužih da je i ova iza nje također filer. I tako...sve u svemu, bio to jako veliko izenanđenje/razočarenje za mene.
Ma ne bi naruto imao problema sa lupanjem pecata, samo napravi 50 kage bunshina i ozezi XD.
Da neprocitah ovo ne bih video da su dve izasle XD Ja pogledao 287 i mislio to je to, nisam video 6.
Ali obe su glupe. Hocu vise da vidim naruta u borbi!!!