AnimeOverdose Forum

Full Version: Naruto [Anime]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
U mangi je ninja rat pri kraju. Računaj da će u anime barem 20% epizoda biti fileri ako ne čak i 30%. Mada ko zna, možda budu pratili mangu direktno pa završe anime pola godine posle mange ali sumnjam. Treba pare zaraditi. 3 godine snimanja serije znači još 3 Naruto igre na PS3, Xbox360 (COD igre se više razlikuju od Naruto igara) + još 3 Naruto bioskopska filma + prodaja figurica, odeće, cosplay i slično. Čitava industrija za stvaranje para Big Grin

Što se tiče trajanja rata. Seti se koliko Naruto samo ima likova. Barem njih 20 (mislim na leve likove pozitivce) će imati fajt od po 1-2 epizode + fajtovi glavnih likova od po 2-3 ep, stim da se glavni likovi šibaju u više borbi a ne samo u 1.

EDIT
Nikada nije dosta novca.
Ima logike to što kažeš, verovatno će tako i biti.
Ja nisam znao da oni na svemu zarađuju. Igrice,odeća, figurice stvarno preterali su.
Sve što se pravi mora da ima licencu studia. Kada anime prestane da se emituje prestaće i licence da se kupuju. To se kod nas ne vidi ali u Japanu je teška industrija razvijena na anime/manga osnovi. Bukvalno svako dete i tinejdžer kupuje neki proizvod što ima neku vezu sa anime/mangom.

Kao što u USA imaš Star Wars i Star Trek fanove što kupuju sve i svašta samo da je SW ili ST. E sada ovde su u pitanju samo 2 serijala pa je nastala industrija na njihovim proizvodima a anime/mange imaš koliko ti duša želi.
Što bih ja voleo da sam u japanu da mogu to sve da kupim u originalu.
To sam isto govorio kao mlađi za USA i SW i ST proizvode. Ti i ja bi vrlo brzo postali klošari da ne živimo u Srbiji XD
Pa verovatno.
Ja kad nešto vidim što me zanima to moram da kupim.
Zamisli figurica alucarda, kupio bi je sigurno pa koliko god da košta, ili neko njegovo odelo, ili anime u originalu, ili neku igru, stvarno potrošio bi sve pare.
@alex
Naruto igre ce izlaziti i kad se zavrsi anime. Pogledaj DBZ. Svake godine izlaze po dve igre, i sve nazaduju. Srecom pa su Naruto igre okej, ali i one mahom vrte jednu te istu pricu u svim tim igrama, samo sto dodaju po jedan novi arc.
+uvijek postojecu mogucnost da se napravi neki spin-off paar godina kasnije tipa DBZ GT.
U glavnoj ulozi (bubam) Narutov unuk etc.. sve vec vidjeno i poznato Big Grin
(2012-07-26, 17:04)Vampire Lord Wrote: [ -> ]Šteta.
Pa zar nije posle ninja rata kraj?
Koliko oni misle da taj rat traje?

jest da, i ovaj rat u biti traje jako kratko, proslo je par dana, inace ratovi traju mjesecima i godinama, a ovaj ce zavrsit u 3 dana, a i sta ti mislis da se moze prikazat sve u 50 chaptera, bas i ne

strasno kako su ljudi nerealni i ne razmisljaju, mogli smo jos bit tamo nekdje kad se siba chuji i asuma da je kishi htio razvlacit, a citav rat se kreto jako brzo i prakticki preskakali se fightovi.
Mozda bolje ako bi posmatrali kao bitka, a ne rat, meni je ovo vise kao final bitka Smile