AnimeOverdose Forum

Full Version: Naruto [Anime]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pre brzo je odrađen cijeli dio. Nebi ih ubilo da su odužili priču sa Minatom i Kushinom. Fajtovi poput Naruto vs Kyuubi i Gai vs Kisame su pre brzo odrađeni. Više fajt scena se može naći u mangi nego u Animi. Ali glavno da su oni to sve sad zbrzali da možemo što prije filere gledat.
Koliko sam ja primetio svaka scena koja je bila u mangi je odradjena u anime-u. Mnogo je bolje kad se lepo isprati manga sa lepom animacijom i crtezom nego kad ubace po deset minuta besmislenih fillera koji su uzasni. Secas se onog Pain vs Kyuubi Naruto dela sa ocajnom animacijom i uzasnim scenama? Ne bih voleo da se ono ikad ponovi.

Što se tiče Anime i Manga scena, nisam mislio doslovno. Dio s Painom je bio užasan što se tiče animacije, ali ne govorim o tome. Zar nebi bilo bolje da su dodali pokoju fajt scenu i malo odužili cijelu priču tako da taj dio kasnije završi. Ovako nas samo što prije čekaju fileri. Bolje je Produživat scene iz mange nego stavljat one besmislene filere.
Ma nema sanse da ce uskoro biri fillera. Barem narednih 60-70 epizoda ih nece biti. Prosao je jedan filler arc koji je imao 20+ epizoda, a i manga bezi bas bas dosta. Dobro je sto su sad ubacili fillere i tako malo pustili mangu da pobegne da ne bi prekidali canon fillerima do kraja arca.

IMO fightovi koji dolaze su mnogo bolji od ovih nekoliko u poslednjih par epizoda.
60-70 epizoda... Pretjeruješ. Ovom brzinom će brzo doći fileri. Sjeti se filera poslije Pain arca, isto ih je bilo oko 20ak, a poslije njih su dali možda 10 epizoda prave priče (kage meeting i to) pa opet 20 epizoda filera.
Ne smeju da upropaste ovo sto dolazi, jer je to vrlo moguce i kraj Naruta. Mozda i do kraja nece biti fillera. XD

Smeo bih da se kladim da nece biti narednih minimun 50 epizoda biti nijedan filler.
Izgubio bi tu opkladu samo tako.XD Na naruto wiki mozes da vidis da prosecno ode 3 chaptera na jednu episodu. U zadnjoj epizodi su odradjeni 507 i 508 chapter a manga trenutno ima 575 chaptera tako da kako god okrenes nece moci da odrade 50 epizoda bez fillera. Moja procena je 30 max. Tako da je sajber u pravu, ubrzo ce opet filleri.
Ipak, i 30 je previše. Onaj put smo dobili svega 10ak novih epizoda tako da očekujem filere kroz koju epizpdu.
Pa dobro rekao sam 30 max. Realno mislim da ce biti 15/20 epizoda.
Ne mogu vise da ubace fillere. Kad bude poceo tekuci arc iz mange, nema sanse vise fillere da ubace. Mogu jedino da ubace neke fillere pre nego sto pocne taj arc. Naravno, oni uvek mogu da prekinu taj arc i kazu [spoiler]kakav crni rat, ae da se zezamo 20 ep sa nekim filler bossom[/spoiler]