Covece sad kad razmislim o tome sta si napiso, ja nijedan anime koji sam poceo da gledam nisam zavrsio ( sem balck blood brothers, koji mi se najmanje svideo

i devil may cry ). Hellsing izaso the dawn nisam odgledo, bleach nisam odgledo filmove.....

@Naga Koji Digimon film? Onaj sa Omnimonom? Meni su Digimon filmovi bili losi koliko i svi ostali filmovi po shounenima (izuzev Conana, on ima odlicne filmove)
(2012-09-28, 17:23)pera94 Wrote: [ -> ]Covece sad kad razmislim o tome sta si napiso, ja nijedan anime koji sam poceo da gledam nisam zavrsio ( sem balck blood brothers, koji mi se najmanje svideo
i devil may cry ). Hellsing izaso the dawn nisam odgledo, bleach nisam odgledo filmove..... 
Imas sad digimone na youtubeu pa nemoras da skidas,mas sinhronizovano.
http://www.youtube.com/watch?v=JVkhnrSLaaI&feature=plcp
Eto pa odgledaj do kraja.
Nisam jos nijednom skinuo nijedan anime

sve gledam online, mrzi me da skidam. Ali tesko da cu te snimke gledati, nikad nisam voleo sinhronizaciju a i jos ima preko 300 epizoda a tenutno gledam one piece, ako ih nekad i budem gledo tesko da ce to biti ove godine

(2012-09-28, 17:33)ZetaZaku Wrote: [ -> ]@Naga Koji Digimon film? Onaj sa Omnimonom? Meni su Digimon filmovi bili losi koliko i svi ostali filmovi po shounenima (izuzev Conana, on ima odlicne filmove)
Da bas taj 'Digimon the Movie' se zove... i da slozio bi se sa shonen filmovima, makar ja opcenito nevolim shonene... kvragu vise Shoujoue volim...
"
nijedan anime koji sam poceo da gledam nisam zavrsio"
-Pera94, 2012 a.c.
Zlato...
Zavrsio sam anime ( epizode ), ali sam mislio sve u kompletu i mange i filmove

Ja

Meni digimoni nikada nisu bili nesto sentimentalni, kao sto ima X drugih anima zbog kojih sam plakao i plakao, a cak zbog jednog nisam spavao po par dana

@Naga
A ja mislio da si mislio na odličan dvadesetominutni
Digimon Adventure: The Movie i kompoziciju Bolero.

Dobar je i taj sa Omnimonom - Digimon Adventure: Our War Games, a i stariji je brat dobro poznatom animiranom filmu Summer Wars.

Oba filma Digimon Adventure imaju simpatičan i vrlo dobar crtež i animaciju, za čiju režiju je bio zadužen Mamoru Hosada (Summer Wars, The Girl Who Leapt Through Time, itd.)