AnimeOverdose Forum

Full Version: Gunslinger Girl [zavrseno]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: gunslingergirl.jpg]

Tip serije: TV
Broj epizoda: 13
Žanr: Akcija, Drama
Studio: Madhouse
Godina: 2003
Više informacija: AniDB

Tajna italijanska vladina organizacija uzima teško povređene devojčice, ugrađuje im veštačke delove tela i "uslovljava" ih da budu ubice. Svakoj devojčici je dodeljen stariji muškarac i oni zajedno funkcionišu kao "fratelo" - jedinica koja se sastoji od brata i sestre. Ova emotivna serija prati sudbine ovih devojčica, i njihove različite odnose sa svojim nadređenima. Fokus je stavljen na Henrijetu, koja je najmanje "uslovljena" i koja najviše razmišlja o novom životu koji joj je dat.
Deluje simpaticno mada nisam gledao ranije. Sacekacu tvoj prevod pa cu da pogledam Big Grin
Meni se bas dopao, mislim prvenstveno zbog teme, ali je i sama serija veoma dobro uradjena. Postoji i drugi serijal, ali nikada nisam nabavio dobru verziju (a i cini mi se da je drugi studio radio, jer je animacija bila drugacija) pa valjda iz straha da mi ne pokvari utisak o prvom serijalu, nikada ga nisam odgledao Big Grin

Btw, mislio sam da uradim sve i posaljem batch svih 13 ep, sto bi trebalo da bude u naredne 2 do 3 nedelje (u zavisnosti od toga koliko mi numericka matematika koju trenutno spremam dozvoli :S). Ali mogu i u kontinuitetu, ako bi recimo tebi (i eventualno drugima koji bi pogledali ovo) tako vise odgovaralo, tako cu i da uradim Smile
^ yup druga sezona i treca koja je samo OVA od dva epz je od Artland-a ...
inace imash sva tri dela od Exiled-Destiny lepo DVDRIP
ali i KAA je dvdrip tako da verovatno nece biti prob
Micko, tip serije se odnosi na TV seriju ili OVA seriju ne na vid ripa Wink
Ok, ispravljeno.
a da, mislim da sam to tamo na temi i spomenuo, mozes ti na sve ono gore da dodas i od koje grupe si uzeo da radis prevode, to nikad nije na odmet Wink
kazi nam sta si koristio koju fansub grupu ili nesto da znamo koje da preuzmemo snimke da bude sinhronizovano...Smile