AnimeOverdose Forum

Full Version: Hajime no Ippo: The Fighting/New Challenger
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Ma sve sam ja pogledao i pročitao,ali stvar je u tom da je anime prikazao samo pol mange znači ima još 550 chaptera radnje.
E jbg, ja ne nameravam da citam tu mangu. Nekako hajime no ippo nikako ne bih mogao da nastavim sa mangom.
Ako urade jos nesto novo onda cu gledati. Inace nisam znao da su anime skratili u odnosu na mangu.
i nema u prvom serijalu i manga-i koji taj deo obrađuje, već HC počinje da odugovlači, a manga je priča za sebe
ODgledao sam prvu , drugu sezonu i ove dodatne filmove ..Sada gledam 3 sezonu ,Rising...Dobar anime, ne secam se kad sam se ovoliko smejao ,Takamura je apsolutni kralj,ali ne zaostaju mnogo ni ostali likovi ..Definitivno vredi da se gleda ,makar zbog humora..Ovo je shounen ,tako da jeste predvidljiv,ali ima i nekih iznenadjenja.Svidja mi se ta prica o svakom bokseru s koim se susrecu Ippo,Takamura,Kimura itd..Borbe su dobro odradjene ,naravno malo su preterali sa onim nokaoutima i kolicinom udarca koje primaju,ali to je ipak anime ...Treniram boks/kik boks,tako da je jasno zasto sam se nalozio na ovaj anime .. Big Grin ..Jedina mana je to ,sto ne znam da li cu da docekam da vidim kako Ippo postaje prvak sveta,ali tu je Takamura za sada .. Prvih 20 epizode su mi bile epic,posle je dosao neki pad u kvalitetu ,ali su se posle vratili na kolosek..U drugoj sezoni mi je bio glupost onaj mec sa Yamadom ,ali zavrsna borba je pokidala .. Big Grin .... Pohvalno je sto anime nije izgubio na kvalitetu i posle 100 epizoda ..U svakom slucaju dobar anime ,neka moja sveukupna ocena je 9.... FAli mu jos malo da bi zaradio 10-tku ,ne znam tacno sta..Jedino sto je retardirano je sto Ippo 3 godine ne moze da smuva KUmi, tu su ga preterali stvarno ,ali dobro .. i ima ju jos neke promasaje u vezi boksa,ali mi je za oko zapalo to sto je Date sa 30 godina veteran i navodno to je ogormno iznenadjenje sto se on uopste bori sa 30 godina ..A to su prakticno najbolje godine za boksere(ne racunjuci Tajsona koji je upropastio sebe do 30 -te godine),kad se pogleda da vecina sampiona ima preko 30 godina ,npr . Klicko i Mejveder 38,Pachioca 35 itd....Svidja mi se sto su ubacili Dempsi Roll ,mogli bi jos malo da pominju te legendarne boksere..
(2014-04-27, 23:52)Ashaman Wrote: [ -> ]ODgledao sam prvu , drugu sezonu i ove dodatne filmove ..Sada gledam 3 sezonu ,Rising...Dobar anime, ne secam se kad sam se ovoliko smejao ,Takamura je apsolutni kralj,ali ne zaostaju mnogo ni ostali likovi ..Definitivno vredi da se gleda ,makar zbog humora..Ovo je shounen ,tako da jeste predvidljiv,ali ima i nekih iznenadjenja.Svidja mi se ta prica o svakom bokseru s koim se susrecu Ippo,Takamura,Kimura itd..Borbe su dobro odradjene ,naravno malo su preterali sa onim nokaoutima i kolicinom udarca koje primaju,ali to je ipak anime ...Treniram boks/kik boks,tako da je jasno zasto sam se nalozio na ovaj anime .. Big Grin ..Jedina mana je to ,sto ne znam da li cu da docekam da vidim kako Ippo postaje prvak sveta,ali tu je Takamura za sada .. Prvih 20 epizode su mi bile epic,posle je dosao neki pad u kvalitetu ,ali su se posle vratili na kolosek..U drugoj sezoni mi je bio glupost onaj mec sa Yamadom ,ali zavrsna borba je pokidala .. Big Grin .... Pohvalno je sto anime nije izgubio na kvalitetu i posle 100 epizoda ..U svakom slucaju dobar anime ,neka moja sveukupna ocena je 9.... FAli mu jos malo da bi zaradio 10-tku ,ne znam tacno sta..Jedino sto je retardirano je sto Ippo 3 godine ne moze da smuva KUmi, tu su ga preterali stvarno ,ali dobro .. i ima ju jos neke promasaje u vezi boksa,ali mi je za oko zapalo to sto je Date sa 30 godina veteran i navodno to je ogormno iznenadjenje sto se on uopste bori sa 30 godina ..A to su prakticno najbolje godine za boksere(ne racunjuci Tajsona koji je upropastio sebe do 30 -te godine),kad se pogleda da vecina sampiona ima preko 30 godina ,npr . Klicko i Mejveder 38,Pachioca 35 itd....Svidja mi se sto su ubacili Dempsi Roll ,mogli bi jos malo da pominju te legendarne boksere..
A zaista jedno od najboljih ostvarenja koje sam pogleda.Zaboravio si Aokia da napomenes XD.Legendarni anime zaista.Smeh do suza,odlicne borbe,desavanje u ringu,van ringa,ama bas sve je odlicno Smile u svim sezonama XD
Slazem se, za mene je sigurno najbolji shounen Big Grin ... SAda shvatam zasto ti se trenira boks Big Grin
(2014-11-20, 23:58)Ashaman Wrote: [ -> ]Slazem se, za mene je sigurno najbolji shounen Big Grin ... SAda shvatam zasto ti se trenira boks Big Grin
Ma oduvek sam ja imao ljubav prema borilackim sportovima XD a Hajime no Ippo me je naterao da bas zavolim boks. Smile
Samo da li neko moze da mi kaze od kog chaptera manga nastavlja anime,odgledao sam sve 3 sezone,pa ako bi neko mogao da mi odgovori bio bih mu zahvalan XD Big Grin
Pogledao sam The Fighting za sad. Moram priznati da sam odusevljen. Odavno nisam gledao anime sa boljim likovima, kompozicijom, i pre svega, pacingom. Pacing je meni jedna od bitnijih stavki kod bilo kog naslova. Prebrzo ili presporo i odmah mi postaje naporan anime. Medjutim, ovde je sve savrseno. Likovi i development su apsolutno top notch (samo se setite Umezawe u startu i na kraju, i one scene kad diplomiraju i kad se Umezawa priseca kako je zlostavljao Ippoa ispod onog mosta), humor je fenomenalan. Iako je anime dosta star (2000), fajtovi su tehnicki fenomenalno odradjeni. Humor je odlican (Takamurini ispadi i proslost Aokija i Kimure), ali napetost i drama se moraju takodje pomenuti. Definitivno jedan od boljih shonena i naslova uposte, sto se mene tice. Lepo, kompaktno, prosto, a opet napeto, smesno i zanimljivo. 10
najgore što posle toga kreće razvlačenje pite i tako sve do sada. samo kada se setim borbe Ippo vs Wolly, pa to je trajalo kao sušna godina
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8