AnimeOverdose Forum

Full Version: Hajime no Ippo: The Fighting/New Challenger
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Vidim pricate o nekom nastavku hajime no ippo.
Ja sam odgledao svih 76 epki i prezadovoljan sam.
Ako ima nesto jos pored ovih epizoda ako nije problem da mi odgovorite pa da to uhvatim da gledam stvarno ne bih nista od ovog animea zeleo da propustim. Smile
Imas 2. sezonu od 26 epizoda : Hajime no Ippo - New Challenger
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sho...e&aid=6153
da si procitao prvi post ... ali dobro
Jbg element nisam imao vremena ali sad sam procitao. Smile
Goluzdravi hvala i tebi. Smile
Samo sad treba naci ovo da skinem a to mi je mali problem. Smile
hajime no ippo-najbolji anime
Neces se razocarati ako pocens da citas mangu. Jedna od najzanimljivijih ikad.
najbolji sportski anime koji sam vidio.
-ima priču
-likove koji su idioti
-borbe su odlične, pogotovo sa takamurom(76 epizoda)
-Odlične scene treninga
jedini minus je rastezanje koje se vidi u mangi,mislim u toliko chaptera ippo je mogao postati najbolji u svim kategorijama.I čemu je uvodio Itagakia.Autor cijelo vrjeme govori kako Ippo teški radom možeš uspjet u boks dok Itagakiem pokazuje potpuno suprotno tj da svaki meč pobjedi radi svog talenta ili sreće,Za to imamo Miyatu

Došlo mi da počnem trenirat boks dok sam gledo taj anime lol
10/10
Pa ja nisma primetio neko odugovlacenje bar u prvom hajime no ippo serijalu.
Posle svake borbe se nekoliko epizoda spremalo za neki naredni izazov tako da tu nisam primetio nikakvo odugovlacenje.
E sad u drugom serijalu mozda je malo odugovlacilo pre takamurine borbe za svetsku titulu, ali meni je bilo ok nije me ni jedna epka smorila.

(2012-04-30, 21:52)Gamaran Wrote: [ -> ]Došlo mi da počnem trenirat boks dok sam gledo taj anime lol
10/10

E i ja sam se isto bio nalozio, doslo mi da pocnem da treniram. XD
Ko zna mozda i pocnem. Smile

Pa ja sam rekao da je počelo odugovlačit u mangi kad je svaki meč počeo trajat po 20 chaptera,Uopće nema potrebe za tim pogotovo sad u zadnjoj borbi gdje je Itagaki trčo amo tamo po ringu 10 chaptera.
Pa gledaj anime bolji ti je od mange. XD Ovde borbe ne traju toliko dugo. XD
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8