AnimeOverdose Forum

Full Version: Bible Black Only - Hentai [zavrseno]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Bible Black - Only

[Image: bible_black_only.jpg]

* Žanrovi:
Samo za odrasle! Wink, Horor, Supernatural

* Radnja:
Crna Biblija - Međutim, istražuje seksualne nezgode pomoćne ekipe iz epizoda glavne serije Crna Biblija. Mis Takaširo se seća svog demonskog zarobljavanja, Ito otkriva svoju sadističku stranu, a Saeki proganjaju njeni drugovi iz razreda.
Crna Biblija - Međutim, je serija zasebnih epizoda koje ne utiču na nastavak glavne serije Crna Biblija.

* Studio
Milky

* Godina:
2005

* Broj epizoda:
2 (zvanično)
(ja sam nabavio dve kao jednu)

* Trajanje epizoda/veličina:
55:09/699MB

* Engleski prevod by:
[TS]/Soft sub(.mkv)

* Info preuzet i preveden sa:
http://www.animenewsnetwork.com

* Direct download:
http://hentaifromhell.thumblogger.com/
(ovde ima svačega, od serija(20+ kom.), preko klipova i stripova do igrica) Wink
Hm...da ima vishe epizoda, moj drug je sve skinuo...kada mi je pokazao....well i've been marked for life...treba biti sadista ako hocete da napravite neshto tako...ozbiljno.
pa to jeste... mozda sam malo preterao ovoga puta Smile
Ali igrao sam igricu i jebiga Big Grin

ali ovo su sve epizode u ovoj OVA. ima ih jos par-nepar Smile

I pritom ima malo teksta Toungue i vec sam je preveo samo treba da odgledam i sredim sta se srediti treba Toungue
JA sam mislio celu seriju da prevodim Bible Blacka, ai kada je ribi iz djane iskocio paja, e onda sam ga samo mirno spalio na hard disku.
Ne znam, ja tako neshto ne bi prevodio...ozbiljno...za ovakve stvari ne treba prevod, dosta da covek odgleda 10 min jedne serije i sve mu je jasno...
Ja sam jednom na nekom hrvatskom sajtu sa titlovima video prevod Severininog čuvenog "spota". Kad može to, može i ovo. Big Grin
Sto se mene tice, kako odluci vecina ja se slazem Smile
U ovome cak i nema neke posebne radnje samo se pumpaju do iznemoglosti, ali kontam da u onom glavnom delu ima dosta teksta, posto i u igrici ima Big Grin

Nemojte samo da pomislite da se lozim na pipke i chicks with dicks Big Grin te delove obicno preletim Smile

Kako bilo, ja sam prevod odradio, i dodacu ga cim odradim jos nesto da ne bude samo to.
Ma cim ti prevod bude gotov oma kaci!
Severinin "spot" sa titlovima...hm....vazi, sada sam upravo izgubio volju za zivot XD, ae kaci taj prevod, mada meni nece trebati XD
eto i to smo odradili Smile
uskoro ce doci i Trigan Smile a mozda naleti i zavrsetak .hacka Smile