AnimeOverdose Forum

Full Version: Baccano! [zavrseno]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
[Image: Baccano.jpg]

Broj epizoda:13 + 3 OVA
Godina emitovanja: Jul 26, 2007 – Novembar 1, 2007
Zanr:Adventure, Comedy, Fantasy
Studio: Brain's Base

1931 Gandor i Runorata porodice bore se za prevlast teritorija. Kako bi resili situaciju Luck Gandor trazi od Claire Stanfield, legendarnog ubice, da ode za New York. Claire pristaje da se ukrca na transkontinentalni voz Flying Pussyfoot, na kojem radi kao kondukter. Voz pokusava da opljacka Ruso i Lemure banda. Jacuzzi Splot, Nice Holystone i njegova banda pokusavaju da zastite voz i putnike, dok Claire preuzima identitet Rail Tracer, cudovista koji jede putnike i urnishe ( Smile al je dobra rec) Ruso i Lemure...tesko je objasniti radnju posto uporedo prati desavanja iz 4 razlicita perioda...1930, 1931, 1932 i 1711, ali je sve to veoma lepo sroceno i uklopljeno u fenomenalnu pricu...zao mi je sto ne mogu da dam bolji opis od ovoga, ali onaj ko odgleda anime slozice se sa mnom da je zaista izazov ukratko opisati ovako nesto Wink
Samo cast Comrade Jele..ovaj Elerane odlican opis i stvarno treba pogledati da bi se shvatio ovaj vrhunski anime. Jedva cekam prvi sub...
Da, samo sto imam jedan problem XD vec po sata trazim i ne mogu da nadjem nigde gde bi mogao da skinem samo sub, bez snimka XD a onaj Avi mux gui nece da radi i extractuje sub koji imam na epizodama sho sam ja gledao Sad
sve preporuke.. jesi lepo sročio.. ja da me neko pita ne bi umela lepo da objasnim, a posebno ne ukratko radnju....Baccano je pod Must!!!
Meni spada u top 10 anime, tako da je prevodjenje ovoga pod MUST! Big Grin ostaje jos samo da nadjem prevode, ae ako neko slucajno nadje stogod nek mi javi...ja cu nastaviti da trazim, but zasad nita Sad
anime je MUST SEE definitivno Big Grin
svaka cast za naslov nadam se da ce ovako vishe njih pogledati
Ladd Russo FTW Big Grin
@Eleran
Mozes da skines baccano od ayu, pa onda iz mkv-a izvadis sub. A mogu i ja to da uradim za tebe ako hoces, posto bas razmisljam kako bih ovo mogao da skinem i odgledam, pa ti onda posaljem samo subove. Big Grin
@Knez Milos: Htedoh bas da kazem kako bi to bilo super, ali evo Matricar te preduhitrio...hvala vam puno za ovo, uciniste mi ogromnu usugu, jer se ja juce ubi trazeci Sad sad odmah da se bacim na prevodjenje Smile sutra, najkasnije prekosutra dobijate prevod prve epizode Big Grin
super
sretno sa prevođenjem Wink
Pages: 1 2 3