AnimeOverdose Forum

Full Version: Konkurs za AO logo
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Dosli smo na ideju da napravimo AO majice, ali nam za to treba vasa pomoc i umece Smile postyo smo mi nesposobni i znamo samo da titlujemo XD odnosno, otvaramo konkurs za logo i dizajn za majice.

Dakle, sustina je sledeca, radice se (za sada) crne i bele majice, eventualno i neke druge boje ako se dizajn uklopi u to, ali prvenstveno neka orijentacija bude crna i bela pozadina.
1. AO logo sa slicicom koja je u nekom ovakvom veselom fazonu http://www.willworkformunchies.com/image...c/revy.jpg i naravno fora bi bila kada bi moglo da se izmisli nesto novo a ne da se iskoristi neki poznati lik Smile
2. AO logo i tekst koji kaze Anime Overdose Smile

Ako se napravi dizajn koji odgovara lepo i na jednoj i na drugoj boji tim bolje, ali nije na odmet imati dve razlicite Wink

Sve to bi trebalo da se odradi u minimum 300 dpi, i da bude formata A4, sa transparentnom iliti providnom pozadinom da bi lepse izgledao, logo bi mozda bilo bolje odraditi da bude vektorski posto ne mora da bude nista preterano komplikovano, ipak je to logo Wink

To bi trebalo da bude to, ako sam nesto izostavio vi kazite da dodam Smile
aj pa srecno Smile

Konkurs traje do 12. Oktobra!
Ovo je skroz kul ideja...uz logo bi bilo strava onako kao detalj da ga obavija jedan jo jo Smile
Shta beshe sa starim dizajnom koji je izabran?
Šta mislite da Anime Overdose ide na leđa (kao na dresovima imena) a logo da stavimo sa strane na rukav a na grudi može neki anime lik ili silueta lika.
Auuuu vektor.... nzm to da uradim.
A jel mogu ja da uradim obican u PS pa da dam jednom liku da mi samo prebaci u vektor?
Je l' se to priznaje? Big Grin

P.S.
Koje su boje majce?
Ili da uradim u plavoj varijanti logo?
možda zvuči malo morbidno ali meni je na pamet isprva naletela slika ogromnoh šprica pod pritiskom iz kojeg se sliva gomila anime likova....XD..vrlo jasna asocijacija.....
Jel moze nesto ovako?
Evo nesto nazovi brzi sketch-dizajn (crtez od karaktera nije moj XD).

Soul-Eater AO:
http://i372.photobucket.com/albums/oo165...tled-1.jpg
(2009-09-12, 16:06)alex5ko Wrote: [ -> ]Šta mislite da Anime Overdose ide na leđa (kao na dresovima imena) a logo da stavimo sa strane na rukav a na grudi može neki anime lik ili silueta lika.

A beautiful woman if possible Smile
(2009-09-12, 16:09)DeviL Wrote: [ -> ]Auuuu vektor.... nzm to da uradim.
A jel mogu ja da uradim obican u PS pa da dam jednom liku da mi samo prebaci u vektor?
Je l' se to priznaje? Big Grin

P.S.
Koje su boje majce?
Ili da uradim u plavoj varijanti logo?

Dakle, sustina je sledeca, radice se (za sada) crne i bele majice, eventualno i neke druge boje ako se dizajn uklopi u to, ali prvenstveno neka orijentacija bude crna i bela pozadina.
Čitajte pažljivije prvi post.

Quote:Dakle, sustina je sledeca, radice se (za sada) crne i bele majice, eventualno i neke druge boje ako se dizajn uklopi u to, ali prvenstveno neka orijentacija bude crna i bela pozadina.

Elem, ideja je odlična, ajmo ljudi, javljajte se! Pa masa crtača ima na ovom forumu, hajmo, dajte ideje, smišljajte logo Smile
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21