Od danas na sajtu možete pronaći od svega po malo, od novih, starih i prevodilaca koji su tek uplovili u te vode. Tri naslova, tri autora, zato ćemo prevode sortirati po ABCdnom redu, da bi nam sve bilo preglednije.
Monster - 03 - od dobrog starog Masakija.
Naruto Shippuuden - 70-72 - ali ne od Velea kako smo navikli nego DrMr.
One Piece - 40,41 - od mog dragog brata Joku-a.
Svaka cast ljudi! Samo tako nastavite!
Ja sam lik iz bg-a isto radim prevode samo da pitam jel planirate da radite pokemone svih 12 sezona posto ja to radim pa zato
(2009-06-24, 15:56)Omano94 Wrote: [ -> ]Ja sam lik iz bg-a isto radim prevode samo da pitam jel planirate da radite pokemone svih 12 sezona posto ja to radim pa zato
Na pocetnoj stranici imas rubliku projekti, pa se tamo mozes informisati sta se radi i sta je planirano. Sto se tice Pokemona, slobodno uzmi, koliko znam niko to ne radi.
Neki lik je uradio 4 epizoda ali sam cuo da radite jednu epizodu za mesec dana a ja planiram vise pa zbog toga da ne uzmimao radove i sve
ne radimo jednu epizodu na mesec dana, nego kako ko ima vremena. Nekada se radi cesce nekada redje, nema pravila.
pa ja radim cesto imam vremena a i volim da radim
Sta da ti kazem, salji sve sto prevodis, kao i da najavis projekat u delu Najave projekata.