AnimeOverdose Forum

Full Version: One Piece manga (Warning! Spoilers!)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Mislim da malo previše podcjenjujete snagu Admirala. Luffy bi se trenutno mogao boriti s njima, ali ne i pobjediti Wink Nisu bezveze Blackbeard i cijela njegova posada bježali od Akainua Toungue
Naravno, svi smatrate da dok je Lufi trenirao, vreme je za Marienford stalo.

Uopste me ne bi cudilo da su za te tri godine [tri godine je bio tajm skip, da?] Marines nasli neki nacin da poniste dejstva willpower-a na Logia moci.
Ma nema sanse, onda bi bilo isto ko da nije bilo timeskipa.
Time skip je bio 2 godine. I nema šanse da su poništili djelovanje Hakija na Logia juzere, ali su Admirali sigurno ojačali Smile
Ne mora biti da su nasli nacini ponistenja efekta, mozda samo nacin oslabljenja istog. U svakom slucaju, prakticno je nemoguce da Lufi sad moze samo da useta u Marineford i da tri admirala padnu na kolena.
To bi znacilo da je OP gotov, i da Oda vise nece zaradjivati pare, and that's not happening.
Marineford je i dalje veliki protivnik Straw Hatsa, ali moraju se uracunaiti i npr Blackbeard (IMO glavni negativac), zatim mnogi koje nismo videli u new worldu, supernove, schichibukai etc. I ako padnu admirali (unlikely da ce svi da izgube, mozda ce prvo Luffy da sredi jednog ili samo Akainu-a iz osvete) nije da oni imaju one piece.
Ma neće se Luffy još par godina sigurno boriti protiv Admirala Wink
Well, prvobitna poenta OP je bila Marineford vs Pirates. So Marines su glavni antagonisti po definiciji. A i oni cuvaju silne prolaze do onog ostrva na kraju sveta, oni su odgovorni za zataskivanje Void Century-ja itd. Oni dodju glavni negativci [najverovatnije su glavni negativci oni matorci, a ne Admirali].

Blackbeard jeste jak i sve to, ali ipak verujem da on nije boss. Ukoliko ne stane na stranu Marinaca u ratu sa Straw Hatsima, sto bi ga pretvorilo u Marine alike, aka glavnog antagonistu.
Ma tko čuva silne prolaze do Raftela kada je na njemu bio samo Roger i njegova posada ? XD Ja mislim da je Blackbeard glavni antagonist, tj. sada još možda nije(možda i je, nismo još vidili koliko je ojačao u ove dvije godine), ali će zasigurno u budućnosti biti Toungue
Mi u stvari neznamo ništa o tom ostrvu ni gde se tačno nalazi ni ko sve zna put do njega i slično, tako da nemože da se kaže ništa tačno ko u stvari čuva to ostrvo, od uvek mi je bilo malo čudno kako taj grand line može da ima početak i kraj ako obavija ceo svet??