AnimeOverdose Forum

Full Version: One Piece manga (Warning! Spoilers!)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
^Obrati paznju na predzadnjoj strani, na sliku na kojoj kaze "First of all, lets finish this match". Tu su nacrtane pesnice sa Busoushoku Hakijem.
Dobar ch. USOP OUR SAVIOR XD XD
Nisam ovo ocekivao za Hack-a, ali jesam da je Sabo No. 2 Smile. Interesuje me koliko li on vredi, verovatno izmedju 700 i 800 miliona...?
A Bridcage verovatno ima neke veze sa Law-ovom osvetom.
Nisam ocekivao da ce Sabo da pojede Mera Mera no Mi, ali mi je drago sto jeste. Super je bio chapter, a najbolji deo je definitivno bio sa Usopp-om "I will lead you". Coveka bije sreca vise nego Buggy-ja.
Dobar chapter, dobar! Big Grin Sabo je verovatno sad znatno jači od samog Luffy-ja jer je drugi čovek revolucionara, odmah iza Dragona.
ne vjerujem da je sabo jaci od luffya, mislim da se malo preolako tu razbacuju sa rijecima No2 i znacenjima istih, osim toga nigdje ne pise da je dragon=4 emperors po snazi ili bilo cemu, sto se mene tice on jos uvijek moze ispast obicnjak koji je malo pametniji od vecine i ima dobar devil fruit

ista stvar ide za sabu, ok jak je ocito, ali da nije luffyjeva grupa dosla tu i on bi vjerojatno zavrsio kao igracka skupa sa svima ostalima i tako dalje..

ne znam oda mi je zezno ovo sa usoppom malo i ovo sa sabom puno, jer vec je svima bilo ocito kad ga je napokon pokazao, bilo bi nam veci sok prije nego sad...
One Piece na pauzi sledeće 2 nedelje, Oda u bolnici.
Nisam mogao da izdrzim i uzeo da citam mangu i slistio sve u jednom danu. Ne pamtim kada sam poslednji put se toliko ismejao kao sto sam se ismejao na scenu kada Usop kaze kako mu je laknulo sto nije njega stavio na listu i kada je Dofy na monitoru pokazao Usopa kao 5 star i zatim Usopovu facu XD Morao sam da pauziram sa citanjem, jer sam bukvalno oplakao od smeha XD Meni je ta scena bila genijalna i totalno neocekivana! XD Bome zakuvalo se na sto strana. Ne znas ko pije ko placa. Ima gomile gotivnih likova, a zasad favorit od novih likova mi je Fujitora. Covek izuva Smile
Drago mi je da ti se svidelo Smile ovaj arc je prilično dobar. I kako napreduje biće i bolji. Jedini problem mi je što je Sabo pojeo onu voćku. Nadao sam se da neće.
Da pogadjam, nadao si se da ce Rebeca pojesti i da ce se pridruziti posadi Big Grin
Znaš me previše dobro Big Grin vremenom sam prestao da se nadam da će se pridružiti posadi, ali da će bar da pojede voćku Smile