Jest' i meni je to jedna od skroz urnebesnih scena. A bilo bi dobro da bude nastavak, da se obrađuje, kao što sam rekao, Kazumina prošlost.
Perin-e, tako nesto sam video na netu a i anime nije bas star radjen je 2007 godine. Pogledaj u Ikki tousen prvi deo je radjen 2002, a drugi su se smislili tek 2007 da odrade. Ni sam nisam siguran hoce li biti drugog dela samo sam tako cuo, ali bilo bi glupavo da ostave anime sa takvim zavrsetkom. Secam se i kada je Vernhard rekao: "Srescemo se ponovo jednog dana". Mozda bi odatle mogli da zakljucimo 2 sezonu, ali to bi bila samo pretpostavka.
@Eleran, znam da si pricao o tome ali sam ispisao istu pricu samo malkice prosirenu, a i to sam samo spomenuo jer je to jedina zanimljiva scena za poslednju epizodu po meni.
@Ajd uzecu bas da vidim ima nesto u zadnjoj epizodi nesto sto su napisali moguce je da tu govore kada ce poceti sa radom na drugoj sezoni ili neko vazno obavestenje ko ce ga znati. Javim cim prevedem

.
@CodeGeassC.C.isBest
Ne bih se slozio sa tvojom konstantacijom ( opet ovo je samo moje misljenje) oko animacije koje GONZO koristi za svoje anime ( izuzetak su Last Exile Vandred Romeo x Yulia Trinity Blood ) uostalom pogledaj sam na ANN ANDB ili slicnim sajtovima pa ces videti kakav je prosek ocena koju ( gledaoci daju anime serijama koje radi GONZO ) poslednji debakl se zove Linebarrels of Iron.
Pa vidis, to sto ljudi daju nije uvek slucaj istine vec ponekada i netecanja koja je najbolja njihova toj ce najvise i dati i slicno, ali ajd doduse ima nekih serija koje ni GONZO nije dobro odradio to se slazem posto ni jedna animaciona kuca ne moze uvek sve perfektno, ali najgore mi je kada kazu "MADHOUSE radi zakon animaciju!". Oni retko je rade dobro, ali uporedi MADHOUSE, GONZO, Bones, I.G.Production i TNK(TMK) i onda zakljuci (ja sam dao samo neke primere) koja je najbolja.
@Kao i sto si sam rekao sve su ovo razlicita misljenja, i pored toga moram reci da su mi GONZO, TNK (ili TMK nisam siguran kako im je pravo ime), Picture Magic i Seven Arcs jedne od najboljih animacionih produkcijskih kuca.
(2009-04-30, 21:29)CodeGeassC.C.isBest Wrote: [ -> ]Pa vidis, to sto ljudi daju nije uvek slucaj istine vec ponekada i netecanja koja je najbolja njihova toj ce najvise i dati i slicno, ali ajd doduse ima nekih serija koje ni GONZO nije dobro odradio to se slazem posto ni jedna animaciona kuca ne moze uvek sve perfektno, ali najgore mi je kada kazu "MADHOUSE radi zakon animaciju!". Oni retko je rade dobro, ali uporedi MADHOUSE, GONZO, Bones, I.G.Production i TNK(TMK) i onda zakljuci (ja sam dao samo neke primere) koja je najbolja.
@Kao i sto si sam rekao sve su ovo razlicita misljenja, i pored toga moram reci da su mi GONZO, TNK (ili TMK nisam siguran kako im je pravo ime), Picture Magic i Seven Arcs jedne od najboljih animacionih produkcijskih kuca.
Naravno svako ce imati razlicita misljenja. A kad pomenu Madhouse meni se od nij jedino dopala Death Note i Black Lagoon. Ja najvise gotivim SUNRISE, I.G i KYOTO STUDIO ostali su mi tu mane vise

Vidis ja bas ne volim I.G (doduse gledao sam samo od njih Blood+) i zgrozio se od animacije likova

. SUNRISE ima isto dobru animaciju.
E pogledaj Ghost in Shell ili bilo sta drugo jer ovako si gledao njihov najlosije animiran projekat
If you say so...
@Sada sam bas do skoro gledao SHS-ov sub i moram reci da sam se zapanjio

. Ni oni nisu prevod nista bolje uradili od AY-a cak bi mozda smeo reci i losije da su uradili

.
E ja imam nesto sa SHS nesto sa Yoshi-a tako da gledam i jedan i drugi sub
To imam sada i ja ali SHS-ov prevod je skoro kao i Yoshijev (glup) a bas sam pomislio da ce oni odraditi neki bolji poslic. Uvod ima neku najobicniju smenu boja izvod efekat GDE LI IM JE PAMET OTISLA

? Barem uvod da ima efekat ali ga ni nema

.