AnimeOverdose Forum

Full Version: Monster (preuzela Sai) [završeno]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
MONSTER

[Image: monsternxs.th.jpg]

Tip serije: TV
Broj epizoda: 74
Žanr: Triler, Drama
Studio: Madhouse,Vap
Godina: 2004-05

Bazirana po istoimenoj mangi Naoki Urasave.

Dr. Kenzo Tenma, japanski neurohirurg čuven širom Nemačke, ima sve: neverovatne hirurške sposobnosti, bogatu verenicu i obećavajuću karijeru u jednoj od najpoznatijih bolnica.
Međutim, njegov život se raspada pošto spasi život jednom ranjenom dečaku umesto gradonačelniku. Ubrzo se dešava i niz svirepih ubistava koji bacaju sumnju na uglednog hirurga. Želeći da skine krivicu sa sebe i otkrije ko je zapravo iza svega ovoga, odlučuje da sam istraži ovaj slučaj, pritom bežeći pred vlastima.

Za više informacija: AniDB, pun opis na Emulation Galaxy (SADRŽI SPOJLERE!)

S obzirom da je Bg-Anime preveo Fumofu, MadFox se prihvatio Evangeliona, a Elfen Lied faktički preveden, odlučio sam da rezervišem novi projekat.
Prvu epizodu sam već poslao. ASS i SRT format, urađeni za 2 vrste fansubova: Ani-Kraze (SRT, TV rip) i Moo-shi (SRT i ASS, DVD-rip).
Trudiću se da prevodim ovu seriju onim tempom koji Moo-shi grupa izbacuje fansubove (do sada su stigli do 9 epizode). Ako kojim slučajem budu prekinuli sa prevođenjem, prevodiću samo pristupačnije, AniKraze snimke.
Uzgred, ako je neko već planirao da rezerviše ovaj anime, neka mi javi.
e samo jedna malecka molbica, aj ako ti nije tesko prevedi taj opis serije, da bi mogli da ga stavimo na stranicu gde ce stajati tilovi za dl Smile
Projekat je preuzela i kompletirala Sai. Svaka čast!
Konačno ću da uzmem da pogledam ovo remek delo anime industrije Big Grin
Svaka čast Smile
Bravo. Sad cu krenuti da gledamSmile
Sai, svaka čast.

Još jedno remek delo kompletirano.
Quote:Još jedno remek delo kompletirano.
Dabome.

Kada sam ga odgledao(pre skoro 3 godine) rekao sam sebi da ću da ga rewatchujem još jedared.
Sada sa prevodima biće milina i pravi užitak. Blagodarim i SVAKA ČAST Sai!
Na šta "pašu" ovi prevodi? Šta skinuti?
imaš u samom nazivu titla od koje je FS grupe [Figmentos], a imaš na bakabt
hvala Smile
Pages: 1 2