AnimeOverdose Forum

Full Version: Please teacher
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
[Image: 5241.jpg]

Quote:Kusanagi Kei, a high-school student living with his aunt and uncle, has an encounter with a female alien. This alien is revealed to be a new teacher at his school. Later, he is forced to marry this alien to preserve her secrets. From there, various romantically-inclined problems crop up repeatedly.

Godina: 2002
Epizoda: 12

Ja obožavam Please teacher.Jel tko gledo ili čito to,tako da mogu raspravljat s nekim.Smile
gledao sam ja Onegai Teacher kao i Onegai Twins ...
nije da su neshto povezani .. ali se moze se reci da je same setting .. i character related .. no dobro
shto sam naglasio oba serijala je zato shto ovako mogu da kazem da mi je Teacher bolji Wink
serija koja ima skoro svega po malo shto se tice zanra i ipak je ispao odlicno Wink
Da.Meni se posebno sviđa Nastavnica :love:.Kako se ono zovee......a da Mizuho Kazami.Čovječe onaj Kusanga je vražje sretan da nakraju dobije pravu ženu takvu.I još da se kupa sa njom :love:.
PS:Moro bi i ja pogledati Onegai twins.Čito sam malo o njima ali nisam nikad pogledo anime ili pročito mangu.
Odgledal i Teacher i Twinse, te takodjer se slazem da je Onegai Teacher bolji.
Sasvim su solidni i isplati ih se pogledat.
Iako je u pocetku tipicna komedija poslije se sve vise pretvara u neku romanticnu dramu s elementima komedije sto se meni osobno, iako nisam ljubitelj romantichih filmova, svidjelo.
U ovom animeu sam ocekival puno echhi scena, al me iznenadilo sto ih ima malo.

BTW: Dobar avy imas!!
avy?Sorry ali šta je to.Nisam baš dobar sa kraicama.
(2009-04-02, 23:54)Paja Wrote: [ -> ]avy?Sorry ali šta je to.Nisam baš dobar sa kraicama.

Misli na avatar.
aha.Onda hvalaBig Grin
Pogledala sam oba, Onegai Teacher i Twins...
Prilično zabavne anime Anime
Ne bih znala koja mi je bolja...
js idem gledati twins sada.
E ljudi ovde je malo tema otisla niz vodu,zar ne?Umesto da pricate o Onegai Teacher vi pricate i o njemu i Onegai Twins HEHE.Svakako ako zaista ima malo ecchia kako svi kazete mogao bih da probam da pogledam... ...Zoki rece li ti to da se pretvara u romansu?Onda je bolje da ne gledam mrzim i te zanrove HAHA.
Pages: 1 2 3