Quote:Set in the Shinigami technical school for weapon meisters, the series revolves around 3 groups of each a weapon meister and a human weapon. Trying to make the latter a "Death Scythe" which is the highest title for a weapon and thus fit for use by the Shinigami, they must collect the souls of 99 evil humans and 1 witch.
Maka & Soul Eater, Black Star & Tsubaki, and Death the Kid with Patty and Liz Thompson are the characters Soul Eater revolves around. Besides taking the time to gather souls, these students of Shibusen defend Death City from some of the most powerful of creatures while still attending school and trying to become stronger.
Godina emitovanja: 2008-2009
Epizoda: 51
Kao i do sada kada mi se neki anime svidi dovoljno moram da mu napravim temu za taj anime
Soul Eater je jedno fantastično iznenađenje za mene
nisam očekivao da će mi se toliko svideti ali sve je odlično
dobro melo mi je smetalo ono sa oružijem i tehničarima ali sad je i to OK
posebno mi se svidelo kako su uradili mesec i sunce
borbe su fantastične i baš me podsećaju na Slayers
Moja preporuka za sve koji vole zanimljive i lode likove i radnje
I was soo cool
Recenziju pročitajte na
Soul Eater
evo upravo mi se desava ono iz teme "misterije"

znaci ceo dan razmisljam da pocnem sa soul eaterom, skidam 1. epizodu i dok se vrti spica gledam sta ima novo ovde, kad ono ova tema

deluje prilicno zanimljivo... opening je odlican, to je sve sto mogu da kazem, ali me mesec i sunce blago receno plase hehe.
Serija je odlicna,inace nemam naviku da gledam ongoing sreijale (osim bleach-a) a ovo pratim redovno .Mesec i sunce su stvarno dobro odradjeni kao u svi likovi.Crtez me ne znam zasto malo podseca na TTGLJedino mi je malo na zicve isao Makin cale ali sam se vremenom i na njega navikao
Odgledao sam 12 epizoda. Jedan od boljih shounen anime-a. Po meni je daleko bolji od Bleach-a i Naruta. Crtez je odlican, likovi su mnogo dobri (Death the kid i simetrija

). Sunce i mesec su odlicni. U svakom slucaju odlican anime iz onoga sto sam video.
BTW. za animaciju je odgovoran studio "BONES" koji je radio animaciju za Full Metal Alchemist, Darker than Black i drugih "high quality" naslova.
Death mi je jedan od dražih likova ali ovo je anime u kojem su svi likovi simpatični
gledam 15 ep i jedna od najluđih borbi je [spoiler]ona između Death the kida Liz i Paty protiv Black Stara i Soula i na kraju posle svega završilo se nerešeno i to na kakav način

[/spoiler]
E sada pitanje...
Je li gledate Uncut verziju ili obicnu... Posto sam ja dobio uncut verziju (navodno ima nekih stvari koji su isjecene u normalnom Soul Eater) a epizode su pokvarene... pa me zanima je li gledao iko uncut verziju i koja je razlika od normalne? Da li se isplati skidati uncut verziju?
Ja sam pogledao par epizoda uncut i obicnu verziju i nisam primetio neku razliku.Uostalom niko trenutno ne radi prevod za uncut tako da nemamo puno izbora

Pitanje za one koji su gledali
da li mislite da bi mogli da izdržite ekskalibur da vam je on oružije??

Gledao sam par epizoda. It's really cool.
@Drago
Samo preskoci onaj damaged dio svega jedna ili dvije sekunde...
Sve radi normalno. Ja i Dazzle smo probali