AnimeOverdose Forum

Full Version: Bleach Manga [Warning! Spoilers!]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Koji bankai najvise iscekujete? Big Grin

Mene interesuje najvise Isshinov i Yoruichin. Tacnije, interesuju me i njihovi shikaiji.
Kubo je potvrdio da će Unohana otkriti pravi oblik zvog zanpakutoa i da će prvi put u mangi stati na bojište. Jumićika će možda otkriti svoj bankai a Kjoraku će sigurno pokazati svoj.
Ja bih najviše voleo da vidim Išinov i Jamamotov bankai (jer je Jamamoto ostao bez leve ruke). Kubo je potvrdio da će na scenu da stupi Kraljeva garda, pa da vidimo kakav je njihov arsenal.
Ako sam ja razumeo dobro, Jumičika neće otkriti svoj bankai, nego je jedan od kandidata za dobijanje bankaija, iz čistog razloga što Kubo smatra da bi bio kul. (sa druge strane, smatra da bi Kirin bio troublesome).
Ako Hisagi ne dobije bankai bicu iskreno razocaran.
Izvinjavam se, lapsus calami za Jumićiku. Alane, ja sam razumeo da je Jumićika kod Kuboa kandidat za bankai. Ali ako odlluči da mu dodeli bankai, onda pretpostavljam da ga u ovom arku poseduje. U periodu između 2 arka (17 meseci) Toširov bankai je postao potpun, Renđijev se promenio, pa mislim da je i Jumićika napredovao. Kubo je rekao da su Jumićika i Ikaku podjednako jaki. Kraj će mange, treba Jumićika da ga iskoristi u ovom ratu koji je počeo. Vremena je malo. Ali ko zna, možda mu fali još malo do bankaija pa ga tokom rata dobije.
Vele, vala baš. Hisagi mi je omiljeni poručnik.
Nisam se dobro izrazio. Naime, hteo sam reći da Jumičika još uvek ne poseduje bankai (koliko ja znam, Kubo nije rekao da ga poseduje), ali je moguće da će ga ostvariti (jedan od Kuboovih favorita za postizanje istog). Smile
Alane, ma razabrao sam šta si kazao u prvom postu. Ukazao si mi na grešku, pa sam zato hteo da se iskupim i da u svom drugom postu pojasnim šta sam zapravo mislio.
Još jednom: Kubo planira da mu da bankai, a ako se odluči za to, onda će nacrtati da ga Jumičika postigne tokom Hiljadugodišnjeg rata ili će nacrtati da ga je naučio tokom onih 17 meseci. Kako sad stvari stoje Jumićika ga trenutno nema, ali ako Kubo u ??? poglavlju nacrta njegov bankai i kaže da ga je Jumićika naučio tokom onih 17 meseci, to automatski znači da ga on sad (486. poglavlje) ima.
Kako god, velika je verovatnoća da ćemo videti njegov bankai u poslednjem arku. Smile
Ma ja hocu da vidim sta se stvarno desilo sa Ichigovim caletom... Jos od prvog arca me to mucilo... Jos od mosta gde su se borili Ichigo i Byakuya...
samo malo ovaj zadnji arc je kao kubo planirao 5 godina pa ovo je gore od aizen čak,prije bi reko daa je ovo smislio u onih 2 tjedna pauze koje je dobio
Ja počinjem mislit da je Uruya njihov "Majesty".