AnimeOverdose Forum

Full Version: Bleach Manga [Warning! Spoilers!]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Meni je pak Kenpachi najjači lik, preserava se kako je najjači i najbolji, prepire se sa Byakuyom konstantno i to na jako atraktivan i posprdan način. Urahara mi se jako počeo gaditi u zadnje vrijeme, a Kyoraku je pravo oličenje perverznog pijanog starca sa mnogo iskustva. (u borbi naravno, a možda i sa ženama XD)
Uglavnom, mislim da je sve ovo trebalo lijepo završiti i doviđenja, a ne tjeranje vjernih fanova da se muče dalje, pošto je sve dalje besmisleno. Bleach je jako izgubio na popularnosti, ali sada mislim da tone u ponor iz kojeg nema izlaza, kod mene ima jako veliki minus. Kubo zasrao si stvar.
A Ukitake?

Ja generalno ne volim likove kao sto je Ken-chan, tako da nije licno, jednostavno mrzim te praznoglave. A Urahara je bas bio nesto preterano dosadan sad na kraju Aizena. o:
Ukitake mi nije toliko loš, samo što ga jako guraju u stranu, nikada nisu objasnili od čega boluje, niti se sjećam da je pokaza svoj shikai ili pak bankai. Tajanstveno je nestao tijekom borbe protiv Aizena, a što je najgore pojavio se tamo. (no možda sam ja previdio nešto, pošto u zadnje vrijeme Bleacha pratim dosta popreko).
... Boluje od tuberkuloze, shikai mu je Sougyo no Kotowari, koji ima sposobnost da upije napad sa jedne strane pa ga izbaci sa druge, a nestao je u borbi sa Aizenom zato jer ga je Wonderweiss proburazio rukom kroz telo.

Ti ne da si propustio, ti si objasnio sto se propustanja tice. o:
A jbg, paralelno pratim dvije trakavice, pa onda ni sam ne znam gdje se točno što događa. Treba mi vremena da se sjetim, čim sam pročitao svoj post vratilo mi se to sve. Btw za tuberkulozu nisam znao, ali za napad sam se sjetio, iskoristio ga je u borbi protiv Starka.
Baš me zanima kako će sada krenuti manga dalje, pošto je Ishin spomenuo u jednom chapteru kako je i on iskoristio moći svoga Engetsu-a, znači final. Iz priloženoga se vidi kako ima Shinigami moći, kako će Ichigo povratiti svoje da mi je znati.
Lako će Ičigo povratiti moći svoje. Sve što treba da (u)radi je da se ponaša narednih 20 godina kao apsolutni moron, poput Išina. To je to.
Molim Boga da ovaj lik na kraju nije Aizen. XD
Bogami, liči na njega. Sad će biti glupi čepteri skroz...ako se do decebra radnja zahukta, ja ću biti srećan.
Ma samo da se zahukta na koliko toliko normalan naci pa barem i do januara, ja cu biti srecan. Pravi Bleach mi nedostaje. Sad
Za mene je "pravi" Bleach prestao kad su završili borbu sa onim espada 5 , posle toga je sve krenulo nizbrdo Sad