AnimeOverdose Forum

Full Version: Sada igram...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Warhammer Online, Freelancer, a čini se da će sada da uđe i SW - Force Unleashed.
Obrnuo Borderlands sa Roland sad krecem i sa Lilith mada cu pre toga probati naslov po imenu Torchlight (takodje nesto novo )
Pes 2010, jesu uništili soker !
Ma kakva realnost, sada jedini pravi soker na plejstejšn dvojki ( samo su pretjerali sa Realom ) Sad
Mozda ce ti vise lezati Fifa 2010...Meni je PES 2010 odlican ( najbolji do sada ) pogotovu kad krenem da pustosim po ML sa Crvenom Zvezdom.

Iance iako sam planirao da igram Torchlight sve je palo u vodu kad mi drug dade ( opet ) PS3 sa jednom malo slatkom igrom...BRUTAL LEGEND i sad mi je u glavi samo heavy metal i Jack BlackXD...Sinoc sam ima sesiju od 8 sati ( slucajno sam bacio pogled na sat kad ono 5 sati ujutru ) i sad me je strah da ponovo nastavim igrati jer ko zna kad cu leci ( sutra se radi ). Enivey to sto sam odusevljen ovom igrom i netreba cuditi kad iza nje stoji niko drugi do Tim Schafer:love: ( nekadasnji as Lukas Artsa ) coveka ( sa Olimpa ) koji stoji iza Monkey Island serijala, Full Throttle....Znaci ROCK AND ROLL !!!!!Anime
painkillers + ekspanzije dok čekam da se skine dragonage origins... Big Grin
nfs carbon 8)
(2009-11-02, 23:34)madefromashes6 Wrote: [ -> ]nfs carbon 8)

meni je ipak Most Wanted vrh Big Grin

sadaigram Fable( opet )
Igram King's Bounty Armored Princess i ovo je zaista dobar dodatak za vec odlicnu igru Princeza Amellie je veoma...khm privlacna :love: ( bilo da je plavusa bilo da je tamnocrvena ) a njeno zmajce ljubimce je takodje jako simpaticno i takodje je jako koristan saputnik. Sama igra je punokrvna ekspanzija sa novom pricom, velikom dozom novih/svezih questova, laguma, pecina, blaga i sveta za istrazivanje. Sve u svemu velika i topla preporuka za sve kojima se dopao originalni Legend kao i fanovima RPG i naslova tipa Heroes of Might and Magic, Disciples itd Smile
Evil Dead i Cowboy Bebop na PS2. Evil dead je već dosta zastareo ali sam ja sentimentalac što se tiče Evil Dead trilogije i volim da idem ulicom i mlataram motornom testerom. Cowboy Bebop nije loša samo mi ništa ne pomaže što je odrađena za Japansko tržište bez Engleskih subtitlova.
Risen... isti tim koje je pravio Gotic napravio je i ovo, samo bez bagova! XD