AnimeOverdose Forum

Full Version: Sada igram...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Završio Mass Effect, skidam Mass Effect 2. Igra je fenomenalna, obožavam je.
[Image: Summon_Night_Swordcraft_Story.jpg]
Reci mi samo ,kako ide igra jel secne nekad?Pitam, posto sam ranije igrao Arcanum sa nekim high res modom pa je nekad stucnula tu i tamo.
Sve ok ide nema štucanja. Skino sam GOG najvnoviju update-ovanu verziju igre. Stavio sam 1440x900, sitno mi je previše preko toga. Možda na većoj rez bude štucanje, ne znam.
Hvala na info.Skinucu ovaj mod sto si linkao ,pa da obrnem opet igru Smile.
Počeo Allan Wake. Za sada veoma zadovoljan, podseća me na prve Silent Hill igre, meni omiljene horor/survival. Priča se za sada odvija između stvarnog i nightmare sveta, a glavnog lika proganjaju negativci (ili jedan u više oblika, nisam još provalio) iz njegovog još nenapisanog romana. Tek sam nekih sat vremena u igri, videćemo kako će se misterija odvijati dalje.

Jedna intereantna stvar mi se desila sa ovom igrom, naime poslednjih par godina isključivo igram na PS3 iako već godinu dana imam prilično solidnu konfiguraciju (Maximus V, i5, 8GB 2400MHz, SSD, HD7770). Jednostavno sam navikao na 42'' TV + lazy bag Smile Međutim ova igra je samo na Xboxu i PC-ju pa sam je skinuo da isprobam PC. Kao veliki fan konzole jednostavno moram da priznam - grafika je neuporediva (mada realno to i okoreli konzola fanovi prihvataju, a i ja bih rekao da sam jedan od njih). Pogotovu jer sam povezao komp sa TV-om i priključio džojpad (odvikao sam se od miša i tastature) i praktično napravio neki PC/konzola hibrid Smile
[Image: tothemoon-01.jpg]
Lijepa pixel advanture RPG igra sa fantasticnom pricom, uh kad bi ovo dobilo anime adaptaciju to bi bilo savrseno

[Image: Mafia_II_Boxart.jpg]
Kao sto se vidi u sigu i ovo sam igrao XD zapravo presao taman, odlicna igra sa predobrom pricom iako mi se kraj nije bas svidio, ali taki je mafijaski svijet Sad
malo retro igara:

[Image: Burning-Force.jpg]

OST je odličan
Prosto obozavam pricu ove igrice iako je multiplayer Smile
[Image: maxresdefault.jpg]