AnimeOverdose Forum

Full Version: Sada igram...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: url2ykr6.jpg]
Posto bih ovih dana trebao kupiti Pokemon X (trenutno out of stock na game-s.rs, tako da cu se nacekati haha), tako da sam uzeo malo Pearl da igram. Trenutno na putu ka 4. gym-u. Tim: Haunter, Noctowl, Cubone, Kriketune, Luxray i Prinplup.
Uzeo posle sto godina da igram opet Disciples II, obozavam njihov artwork, presao sa undedovima sad krenuo sa demonima kampanju Anime
Disciples II je stvarno fantastična igra. Jedna od dražih Smile
Skontam sam da svakih neke 2-3 godine uzmem pa jovo nanovo predjem kampanje sa svima pa se zasitim za naredne 2-3 godine Smile
[Image: enslaved-odyssey-to-the-.jpg]
Prije nekih par dana sam počela igrat RF Online. Igra je simpa, ali neke stvari unutar programiranja i kodiranja same igre nemaju prepozitivnu ocjenu.
Nažalost, Ragnarok 2 Online sam morala stavit na pauzu dok ne ustanovimo gdje je nastao problem, pa dok oni vijećaju o tome, odlučila sam zaigrat RF online, našla sam si solidnu ekipu i ubijam čudovišta, a neka ta čudovišta znaju bit naporna.

Više ne znam ni sama šta da igram. :C
[Image: pokemon-x.jpg]
Posle 120h ulozenih u igru, dosao je bio i red da se predje Elite Four haha, tako da sam eto bas sad i presao Elite Four. Mada bili su previse laki. Pokemoni su mi bili tako sredina 50ih, a E4 su imali sredinu 60ih. Uglavnom zadovoljan igrom. Sada sledi priprema za online i Battle Maison gde te igra piiiiiiiiiii i koristi RNG protiv tebe haha.
[Image: God_Eater_Cover.jpg]
Pokusao sam opet da igram Final Fantasy XIII, na pocetku opet isto mnogo dosadno, ali sam nastavio cisto da mi ne propadaju CD-ovi, i drago mi je sto sam nastavio XD Na pocetku me je mnogo nerviralo sto je toliko spora igrica, ali sad kako dobijas sve vise i vise magija, mozes da menjas gomilu uloga ( commando, medic, saboteur, ravager...nisam samo siguran da li se zove saboteur ali je to radnja koju radi XD ), postaje sve brza i brza igrica, mnogo odlicnih dizajnova neprijatelja, zanimljiva prica, stvarno mi se svidja sad.
Moja trenutna ovena 8.5/10 Smile
Tolko sam se nalozio na ovaj psp emulator da se neskidam sa njega XD pored Gods eater burst igram i [Image: p3p_boxart_promo.jpg]

[Image: gladiator_begins_m.jpg]

[Image: Soulcalibur_Broken_Destiny.jpg]